| Ellutzaa_Miha_1998 a întrebat:

Buna tpu.Acum un an mi-a placut de un baiat Alin,dar din vina mea ca "l-am inselat" fiindca am acceptat sa ma ia altu in brate ne-am despartit, mie imi era teama sa ii spun ca nu stiam sa sarut si am facut pe indiferenta si acum de un an nu pot sa il uit si nu inteleg de ce pentru ca nu sa inamplat nici macar un sarut intre noi, am stat cu el 3 saptamani.Acum de 5 luni stau cu alt baiat care ma iubeste enorm dar este foarte mare distanta si eu nu prea mai simt ca la inceput, inca ma gandesc la Alin si nu pot sa ma reimpac cu el pentru ca ma va lua la misto si nu va mai renunta ca atunci la tigari si iesiri cu baietii si prietenii lui.Nu stiu ce sa fac ca inca tin la el dar tin si la Danut si nu am idei ce sa fac.Va rog ajutati-ma cu sfaturi ce sa fac!

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Noi nu te putem ajuta. Este o alegere importanta pe care trebuie s-o faci tu alegand cu inima. Cine poate sti ce sa-ti spuna. Si daca o face iti poate da un sfat gresit.

| Ellutzaa_Miha_1998 explică (pentru Salontanul):

Ma refeream sa primesc un sfat.Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa regret si totusi, a trecut un an de cand i-am gresit si mi se pare foarte tarziu sa il bag tot eu in seama.Am fost cu el in septembrie si in februarie mi-a dat el mesaj si mi-a zis sa il sun sa iesim la un suc.Atunci vorbeam cu altcineva si faceam pe indiferenta, apoi peste o saptamana el si-a facut iubita si acum nu mai e cu ea. Vreau un sfat ca totusi cred ca e prea tarziu si mie si rusine sa il bag eu in seama.