Spune-i ca ti-e cald si poarta doar camasa cu o cravata visinie.Asa nu o sa porti nici sacoul si o sa arati tare.Nu trebuie sa iti ia mama ta ceva de la magazin.Esti mare si daca iti primesti alocatia poti sa-ti iei ce vrei!
Sper ca te-am ajutat!
Alocația? Și ce mi-aș putea lua din alocație? Și oricum nu prea e vorba de bani, pentru că și eu am destul de mulți strânși ( alicați pentru un an ) și familia nu are probleme cu banii … doar că uneori mă simt rău când colega mea de bancă (și prietena cea mai bună) se îmbracă super și eu mereu la fel …
Offf mama ta crede ca daca te va forta sa te imbraci ca un copil vei fi copil mai mult timp
Ii e dor de cand era ea copil sa vada copii in unfirome, chiar si eu cand ma uit la unii copii cu uniforme parca imi aduc aminte ca eu nu am purtat asta, nu am avut ocazia sa port asa ceva, am terminat 8 clase in 2007, deci cand eram in clasa 1 nu aveam uniforme la scoala mea
Deci imi pare rau ca nu am avut ocazia sa port asa ceva, ei ii e frica cand vede fel si fel de fete de varsta ta facand multe lucruri, ii e frica sa nu te piarda...scuze de roman
Andrei67y5 întreabă: