| ftm a întrebat:

am 13 ani si acum cateva lunii am facut mai multe atacuri de panica.
de atunci am o stare de neliniste, fricaa, am palpitati, ma gandesc ca mor si ma enervez din orice si plang
( sunt asa de cand murit bunicul meu) ce sa fac?
dau fundiță❤

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este nromals a treci prin asa ceva, evident moartea bunicului te-a afectat enorm, dar trebuie sa-ti revii ca sa nu-ti distrugi parintii, care sunt si ei afectati de asemenea, de moartea bunicului.
Traieste-ti viata si bucura-te de ea, ca merita traita. Ai parinti si toti te iuebsc. Gandeste-te cat de mult i-ar afecta pe ei, daca tie ti s-a intampla ceva. Chiar nu-ti pasa ca ei vor suferii atat?
Haide, esti la varsta cand iti afcei prieteni usor si merita sa iesi afara, sa te joci cu copii, sa mergeti la film si sa va bucurati de copilarie.

6 răspunsuri:
| ZGEBYUSMEXIMUS a răspuns:

Mergi la psiholog nu la doctor, am avut si eu la 15 ani

| ftm explică (pentru ZGEBYUSMEXIMUS):

Si ce imi face acolo?

| ZGEBYUSMEXIMUS a răspuns (pentru ftm):

Te ajuta, vorbeste cu tine, poti sa te descarci sa ii zici ce probleme ai si te invata cum sa gandesti ca sa nu mai ai atacurile alea de panica

| Hellobello a răspuns:

Cel mai indicat este sa mergi la psiholog pentru ca ai ramas cu aceste stari din cauza bunicului, dar tu esti singura care poate scapa de ele. Linisteste-te, gandeste pozitivi, cand iti vine in gand un lucru rau ( ca mori de exemplu) incearca sa-l alungi, nu te mai gandi la asta, gabdeste-te ca ai abia 13 ani, ai o viata intreaga de trait si ca o sa fie totul bine. Iesi pe afara cu prietenii, asculta muzica vesela, canta, vorbeste cu parintii tai, fa ceea ce iti place sau gaseste-ti diferite activitati in grup, du-te la niste cursuri de dans, de teatru (te vor ajuta mult). O sa treaca starile astea. Te pup

| ftm explică (pentru Hellobello):

Mulțumesc frumos! asa am sa fac!

| Mrlove2017 a răspuns:

Mergi la doctor la un control, e cel mai indicat