Bună seara domnișoara missangie.
În acest caz vă putem fi de folos! Suntem o companie în plină dezvoltare ce caută să formeze tineri precum dvs și să îi ajute să gasesca un job pentru vîrsta lor. Accesați acest link http://ladys-business.blogspot.gr/ și veți vedea despre ce este vorba. Pentru detalii add la ym: ladys. business
Numai bine și așteptăm răspunsul dvs:)!
Cu respect, LadyB:*
Destul de greu... adica in cazul meu (de exemplu) imi da tata bani pentru ca sunt un fel de admina pe site-ul lui si de fiecare data cand mai lucrez la site imi da bani, alocatia o primesc(nu mi-o iau parintii), si atunci cand ies in oras de exemplu cer bani parintilor si nu ii consum pe toti
Nu prea ai cum sa faci bani, esti mic. Si sa nu crezi prostiile ca poti sa faci bani pe internet. Singurul lucru care poti sa il faci e sa imparti pliante pe strada sau sa bagi in cutii postale etc. Nu se castiga mult dar oricum e mai bine decat nimic! Succes
Dar cum pot face bani daca impart plinate?
Eu cand am facut asta aveam 14 ani jumate, abia intrasem a 9'a! Imi dadea un numar destul de mare de pliante sa le ban in fiecare cutie postala dintr-o zona si daca imparteam toate pliantele alea imi dadea o suma de bani (destul de mica pentru cat mergeam in fiecare zi). Asta a fost acum cativa ani...s-au schimbat multe de atunci. Poate intr-adevar iti trebuie sa ai 16 ani ca sa faci chestia asta. Nu stiu ce sa spun, am incercat si eu sa iti dau o solutie. Bafta
Nu ai cum nici sa imparti pliante ptc esti prea mic/a si nu te angajeaza decat dupa 16 ani.
Nu poti sa faci bani singur la 13 ani.
Incearca sa ii rogi pe parinti sa iti da o anumita suma... si mai roaga-te de matusa ta, de unchiul tau, de verisoara ta... Poate iti iese ceva.