Salut Cosurile apar in perioada pubertatii, dar numai la vreo 75-80% din adolescenti.Am citit asta intr-o brosurica de la Always de la scoala.Deci nu sunt obligatorii la toata lumea.De exemplu, eu am 16 ani si cateva luni si nu am avut vreodata vreun cos pe fata.Multumesc pentru asta! Depinde si de mostenirea genetica, dar nici acolo nu e obligatoriu.Ambii mei parinti au avut cosuri in adolescenta, de exemplu.Cred ca depinde mai mult de tipul de piele. Poate esti una dintre norocoase. Bafta!
Daca nu ai cosuri nu trebuie sa te ingrijorezi.corpul tau nu este dezvoltata indeajuns petru ati erupe cosurile si cred ca multe fete te invidiaza ca nu ai, iar baietilor nu le plac cosurile.
Poi inseamna ca tu nu esti dezvoltata ca colegele tale. Daca ti-a aparut si tie inseamna ca eperfect normal si ca iti ajungi colegele din urma, adica ai dat de pubertate.
Nu e neaparat, nici eu, la varsta ei, nu aveam cosuri, de fapt nu am avut niciodata cosuri, asta inseamna ca eu nu am dat de pubertate inca, la 17 ani?
Inseamna ca ai un ten foarte frumos si curat de accea nu tiau aparut... unele persoane au un ten foarte bun si nu le apar niciodata cosuri
Multumesc :*, tine si de cum iti ingrijesti tenul, dar e gresit sa zici ca daca nu ai avut cosuri nu ai dat de pubertate, o zi buna :*