| Ðeutzzzzzaaa a întrebat:

Am 13 ani si nu stiu cum sa imi fac un prieten (iubit) si eu m-am certat cu prietenii din cartierul meu si nu mai ies afara, decat cu fetele dar prin mall etc... si nu stiu cum sa imi fac un prieten ...va rog ajutati-ma ( funda )

9 răspunsuri:
| MiKiDuTzaEo a răspuns:

Buna! Si eu am 13 ani la fel ca si tine! Si sunt intr-o relatie cu un baiat de 15 ani de 10 luni! Pentru mine a fost ceva usor sa-mi fac iubit deoarece el a fost cel mai bun prieten al meu mai intai! Dar la tine va fi putin mai dificil! Deoarece daca nu ai avut niciodata un "iubit" va fi mai greu pana te hai sa spunem acomodezi! Si cu baiatul care vrei sa-ti devina "iubit" trebuie sa te comporti intr-un mod mai speciall! tongue Si in al doilea rand TREBUIE SA FII ATENTA LA CE BAIAT TE GANDESTI! Mai pe scurt trebuie sa te gandesti la un baiat care s-ar potrivi cu tine! Nu trebuie sa fie placut de toata lumea! Trebuie sa fie placut de tine pentru ca tu il alegi nu alt cineva! Daca vrei sa vorbim mai multe iti dau id meu : rebecautiu@yahoo.es happy vb si acolo daca vreii :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ai doar 13 ani, ai timp de prieten pana la majorat.
Deocamdata joaca-te, socializeaza cu fetele, copilareste.
Te pup!

| Claudia389 a răspuns:

Sti ce gandesti tu nu este bine! Nu o lua in nume de rau vreau sa te ajut! Impacate cu prietenii pentru ca si eu am facut mai demult aceeasi greseala si am regretat-o desi acum incep sa le vad adevarat lor fata! Am aceeasi varsta ca a ta si eu am avut multi (iubiti)! Euam facut prostia pe care vrei tu sa o faci! De ce un prieten pentru ca rad rietenele de tine ca nu ai! Acestea nu sunt prietene adevarate, asculta-ma lasa iubitii eu din cauza lor m-am certat cu parintii si nu mi-a fost deloc usor! poate nu o sa ma asculti dar mai ai timp de iubiti! Am auzit undeva ca fericirea pe care o apuci atunci cand esti indragostit este la o varsta mai mare! Bafta!

| plasticsmile a răspuns:

Nu inteleg de ce te grabesti sa iti faci un prieten, o sa tot ai timp cand o sa cresti, te vei satura de ei mai bine fa ti de lucru cu altceva nu mai cauta prieteni, si daca s-o nimeri sa au unu si sa iti placa asta e, stai cu el daca tu asa vrei dar nu trebuie sa cauti tu ca atunci cand cauti nu gasesti

| MiKiDuTzaEo a răspuns (pentru Claudia389):

Buna! imi place raspunsul tau! si cred ca ai dreptate

| mimiwewem a răspuns:

Eu zic să lași de la tine și să te împaci cu prietenii tăi.

Răspuns utilizator avertizat
| Teardrop a răspuns:

Peeeenibil. Just saying.

| gumademestecat2017 a răspuns:

Cum ai FB si de unde iestii, daca ai tel imi dai nr sa vb? plus am si eu 13 ani.