A spus ca te place. Poti sa mai vorbesti din cand in cand cu el, e destul de normal. Nu te mananca daca vorbiti ca intre prieteni. Si nu ai ce sa faci, trebuie sa astepti cele 3 luni ca sa poata invata. Scoala pentru unii este foarte importanta si chiar isi doresc sa ajunga cineva in viata. Ai sa vezi si tu cand vei fi in a 8-a.:] si daca o sa te mai placa si peste astea 3 luni, o sa fiti impreuna. Daca nu. asta e, mai sunt baieti.
Mai fato, cand ai sa fii in clasa a 8-a ai sa vezi ce stres inseamna evaluare nationala! Daca a zis ca te place, te place!
Si daca ti-a spus sa luati o mica pauza asta nu inseamna ca nu mai puteti socializa, petrece timpul impreuna! A vrut sa spuna doar ca are nevoie de spatiu!
Pai eu cred ca ar trebui sa ii respecti decizia, pentru ca scoala este importanta pentru el si ar trebui si pentru tine, deci ai putea sa inveti mai mult ca sa iti ei gandul de la el cateva luni.
E adevarat ca nu iti poti lua gandul de la el,dar tu trebuie sa il intelegi si ai sa vezi ca, cand o sa ajungi la sfarsitul clasei a opta o sa iti dedici tot timpul tau asupra invataturii, eu zic sa ii respecti decizia, caci asta este foarte important pentru el si nu iti fa griji, dupa ce termina cu examenele isi va lua mai mult timp pentru tine :*
Bafta! :* : D
anonim_4396 întreabă: