| MihaielaBiancaNumeOriginal a întrebat:

Am 13ani. De vreo 3 ani la o casă distanta de mine s-a mutat o fata de 22ani si iubitul ei de 28ani [o sa le zic vecina si vecinul] Vecinul are un frate geaman [o sa ii spun X] De cate ori venea la ei cam mai exact din luna Noiembrie a anului trecut X se uita la mine foarte atent. Mama mi-a soptit ca tot se holbeaza la mine dar nu am băgat-o in seama [ma gândeam ce sa vadă un barbat de 28ani la o mucoasa de 13ani] De Revelion m.am dus la vecină si era si X acolo. X băut bine si-a facut tupeu sa ma ia sa dansez cu el [imi tot zicea ca sunt frumoasa etc] iar apoi a inceput sa ma pipăie. Am decis sa plec fara sa zic motivul deoarece nu am vrut sa stric Revelionul nimanui. Vecină si-a dat seama de ce am plecat si i-a spus vecinului [acesta la certat pe X]. După acea noapte m-am îndrăgostit. Acum de cate ori vine la ei si sunt prin preajma se uita lung la mine [iti dai seama cand o persoana se uita normal la tine sau deosebit] De la mine din curte se vede in curtea vecinei si invers

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| BlyeeetAK47 a răspuns:

Hey, daca doresti sa-i oferi o bursa la facultate (una lungaaa, de 10 ani), eu zic sa il mai lasi sa te pipaie, si chiar sa te f***.

La 13 ani vezi ca bate capacitatea, stai cu burta pe carte, nu dupa barbati (macar uita-te la baieti de varsta ta 13-14 ani)

| MihaielaBiancaNumeOriginal explică (pentru BlyeeetAK47):

Eu nici nu-l băgăm in seama dar din seara aia chiar nu stiu ce mi s-a intamplat. Stiam ca vrea doar un singur lucru de la mine dar ma gândesc de atâtea lui sa se uite la mine chiar asa de disperat e?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei sa il bagi la parnaie?