Pai si eu am 14, ani... 1, 78 si 59-60 de kg. Sunt slab pentru inaltimea mea. Nu ai cum sa te ingrasi de copil daca nu ai nicio problema de sanatate. Cu timpul o sa te ingrasi. Inatimea se i.a de la tata si greutatea de la mama, cam asa este. Soprtul cred eu ca nu te ajuta, adica tu tot ceea ce faci e sa dai jos caloriile si mici nu ai ce sa tonifici... Totul tine de alimentatie cand esti slab si de sport dar mult sport cand esti gras. Eu iti recomand sa ei niste vitamine. Trebuie sa vorbesti cu mediul tau de familie, sa te catareasca si masoare si daca considara ca esti slab o sa iti deie o doza anumita de vitamine pentru ingrasat dar si ce alimente sa consumi si ce cantitati pentru varsta ta.
Mulțumesc, oricum tu ești baiat, e normal sa fi mai înalt și sa ai o greutate mai mare. Am uitat sa precizez sa sunt fata.
Mulțumesc mult pentru răspuns. Îmi poți da un video ceva ca să fac exerciții după el ca nu prea ma pricep sa caut
Bună te pot ajuta eu sora mea de la 51 a ajuns la 58 cu peritol mai avem noi câteva cutii iti dau și poze dacă vrei sa vezi diferența
F1or1n întreabă: