Lasa fanteziile ca nu e bine ce vrei sa faci, ar rade si gandacii de tine la ce vrei sa faci si niciuna nu te-ar lua asa stiind ce ai in mijloc.
Heii!
Deci. Probabil nu te gandesti la altceva decat la ***. Parerea mea, lasa chestia asta deoparte si asteapta sa te indragostesti de cineva cu adevarat si de varsta ta.
Lumea va crede ca esti obsedat, sau mai rau.
Bafta!
Pai in primul rand poti inceta sa mai visezi In al doilea rand, femeile de 40-45 de ani sunt maritate cu barbati de varsta lor, asa ca nu s-ar uita dupa cei ca tine, asa ca singura varianta este sa gasesti o fata de varsta ta
Stai cumionte pe putulica ta ca o bagi in belele mari... corupere de minori, pedofilie - parnaie ce mai. Uit-o! Cauta-ti fete mai apropiate ca varsta!
WAW asta e ceva.Si eu am 14 ani dar niciodata nu m-as indragosti de barbati atat de ....maturi(nu pot sa ma indragostesc asa).Dar stai sa ghicesc e cumva o profa de-a ta, sau? .Eu nu cred ca poti avea vreun contact cu ea, adica poate femeia e maritata si vine un copil(adolescent) si se baga?! in nici-un caz.Eu zic sa iti cauti pe cineva de varsta ta si sa nu te mai uiti la fete..mature.
Idkrjek întreabă: