| SebuuBt a întrebat:

TPU!
Am 14 ani( la inceputul verii fac 15), sunt din Botosani si vreau sa ma angajez undeva pe timpul verii, pentru a imi castiga existenta intr-un fel!
Nu ma astept la un salariu prea mare...
Daca stiti vreun loc de munca unde as putea fi angajat...Raspunde-ti!

Răspuns Câştigător
| FaraNumePls a răspuns:

Salut, scuze nu mi-am dat seama ca ai 14 ani ( uitasem), in cazul asta nu prea ai multe variante dar totusi ai putea sa mai faci treaba vecinilor pentru niste banuti in plus sau sa te apuci de video vllog (poti avea succes), cam astea ar fi.
succes si iarta-ma pentru neintelegere.

5 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Salutare, ai putea lucra la un magazin vestimentar, la brutărie ca vânzător, la magazine de alimentație.
Sigur găsești tu ceva, succes!
Funda? happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru FaraNumePls):

Exact, cine nu ar pune drept vanzator un copil de 14 ani care nici nu are dreptul legal sa fie angajat

| RainmakerX a răspuns:

Poti sa imparti pliante.
In rest nu ai ce sa faci.

Vlogurile sunt pierdere de timp pentru ca trebuie sa-ti faci o audienta si nu multi reusesc.

In rest nimeni nu o sa te angajeze.
Singurul mod ramas ar fi sa faci aplicatii pentru Android dar probabil ca nu stii limbaje de programare...

| Super2016 a răspuns:

Daca e doar un moft incearca sa iti schimbi planurile pentru vara, parerea mea e ca la varsta asta nu trebuie sa mergi sa te angajezi. Vei avea timp and vei creste de o sa iti para rau ca ai inceput asa de devreme cu munca.

| Adry05 a răspuns:

Maxim distribuitor de pliante, altceva n-o sa gasesti fiidnca varsta minima-minima de angajare e 16 ani.