Am 14 ani si am un verisor de gr 2, el are 16 ani. Si cred ca ii place de mine, adica suntem la acelasi liceu si mereu in pauze, se inpinge in mine, imi zambeste, plus ca am auzit un coleg de al lui care l-a intrebat daca ii mai place de min. Deci voi ce credeti? Ma place sau nu? Eu cred ca poate isi bate joc dar totusi e ciudat. FUNDA!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Buna Cristina. Cum nu sunteti rude foarte apropiate sunt sanse sa te placa. Sau face asta doar ca sa te tachineze. Incearca sa te apropii putin de el sa vezi ce are in cap. Bafta
Bună!
DAcă face asta nu înseamnă neapărat că te place. Şi prietenul meu are o verişoara (Singura lui verişoară, deci o iubeşte foarte mult în sensu familial) şi tot aşa, o ia, o împinge de astea. Deci cred că e vorba de tachinări între verişori. Oricum, n-ar fi bine să aveţi vreo relaţie, deoarece sunteţi apropiaţi ca rudenie (abia de pe la gradul al 4-lea e permisă căsătoria de religie)
O zi bună!
E posibil sa te placa dar nu ca o iubita pur si simplu ca o prietena, verisoara. Poate vrea sa fiti mai apropiati sa aveti incredere unul in altul dar nu ca iubiti.
Nu, este un pacat! Si apar si consecintele pacatului:
# Cel mai afectat este sistemul nervos central (creierul şi măduva spinării)
# Creşte foarte mult procentul celor care fac tuberculoză şi rahitism
# Multe boli de ochi, unele dintre ele congenitale şi ireversibile
# Retardare mintală, oligofrenie (multe dintre aceste maladii sunt specifice comunităţilor de pemi şi de craşoveni)
# Sistemul osos este grav afectat: luxaţii de şolduri, defecte ale degetelor, deformări ale mâinii
# Toate organele şi sistemele genetice sunt supuse malformaţiei
# Homosexualitate, dereglari sexuale
Si asta este tot ce a descoperit stiinta doar pana in acest moment, pentru ca este greu sa faci statistici pe rude de grade mari. Plus ca intotdeauna oamenii au stiut de acest pericol al casatoriei intre rude ca duce la malformatii pentru copii, nepoti, urmasi, expresia "copii cu coada".
De ce accepta biserica casatoria intre veri de gradul 3? De ce accepta statul roman casatoria intre rude de gradul 2? Cum este posibila asa o oroare, casatoria intre rude? Trebuie sa fie un grad mare intre ei 12 minim, adica sa nu fie de fapt nici o legatura de rudenie!
Si Iuda l-a tradat pe Iisus printr-un sarut, deci sunt foarte perfide caile diavolului de a ne face sa-l vindem pe Iisus printr-un mod aparent placut, dar care ascunde in spate pacate. Iisus i-a acuzat de pacate in tot Noul Testament pe vechii preoti pentru ca au creat legi ale pacatului. In Vechiul Testament evreii puteau sa se casatoreasca cu sotiile fratilor lor, cata oroare, dar cand Ioan Botezatorul a venit i-a spus lui Irod ca nu-i este ingaduit sa stea cu sotia fratelui. Deci pe cine credem pe Ioan Botezatorul sau Vechiul Testament cu toate legile nedumnezeiesti date de farisei? La fel ca acei preoti mincinosi din Vechiul Testamnet care nu considerau pacat astfel de casatorii, la fel au fost acceptate in mod total pacatos astfel de casatorii intre rude de sange, intre veri, gradul 2-3, de preotii in ziua de azi. Si inclusiv legal, de catre statul roman, desi este un PACAT. Si am vazut ca exista validate deacesti preoti si casatoria intre veri de gradul 2, -3, daca unul dintrei veri este infiat. Deci parintii lui l-au crescut ca pe propriul lui copil, i-au dat valorile lor, iar acum la casatorie il reneaga si spun ca nu mai este copilul lor doar ca sa se casatoreasca cu verisoara lui. Asta a facut si Irod, a luat sotia fratelui. Este pacat, nu trebuie sa fie numai o legatura fizica ci si sufleteasca, spirituala. Este ca la abuz, nu se pedepseste doar abuzul fizic ci si abuzul psihic si emotional. Legaturile sunt intr-adevar la nivel fizic, dar sunt si la nivel sufletesc. O data ce au infiat un copil si l-au crescut sufleteste, ca pe propriul lor copil nu pot sa-si dea acordul intr-o casatorie cu verisoara lui chiar daca nu este de sange. Altfel ne intoarcem la legea evreiasca total nedumnezeiasca data de farisei prin care o femeie era data de sotie la toti fratii pana avea un copil, ca doar nu erau rude de sange, exact ca la verii infiati, nu?
Ce fel de copii normali pot fi nascuti dintr-un pacat al casatoriei intre rude? Ce fel de nepoti, stranepoti? Asa se poarta pacatele din neam, asa se nasc multi copii cu malformatii pentru ca in neamul lor s-a practicat asa ceva, casatoria intre rude.
Dumnezeu nu permite asa ceva, din contra, Dumnezeu a urmarit astfel ca oamenii sa nu stea inchisi in comunitatile lor, in satele lor ci sa fie deschisi, sa comunice cu alte comunitati, inclusiv prin casatorie. Pentru ca Dumnezeu doreste unificarea oamenilor, nu izolarea lor pana la malformare si a trupului si a sufletului.
Spuneti tuturor rudelor pe care le aveti, in general la tara, sa nu mai faca asa ceva sa-si caute pereche in alte sate, orase, iar pe cei care cunosc astfel de cazuri in care copiii au iesit cu grave malformatii sa caute in neamul lor daca a existat casatoria intre rude, este o posibila explicatie. Si daca este asa sa mearga si sa marturiseasca acest pacat ca sa se poate imbunatati starea celor sufera fara sa fi gresit cu nimic. Si vorbiti si cu preotii sa nu mai acorde de casatorii interzise de Dumnezeu pentru ca vor raspunde la Judecata de apoi pentru toti copiii nascuti in pacat. Doamne ajuta!
Fata a pus doar o intrebare simpla: "Ma place sau nu? " deci nici macar de o relatie nu e vorba, despre casatorie nici atat mai ales ca sunt doar niste copii.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.191.116.19) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro