| Nastase_Cristina_1994 a întrebat:

Am 14 ani si am un verisor de gr 2, el are 16 ani. Si cred ca ii place de mine, adica suntem la acelasi liceu si mereu in pauze, se inpinge in mine, imi zambeste, plus ca am auzit un coleg de al lui care l-a intrebat daca ii mai place de min.thinking Deci voi ce credeti? Ma place sau nu? Eu cred ca poate isi bate joc dar totusi e ciudat. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| DarkAngel94 a răspuns:

Buna Cristina. Cum nu sunteti rude foarte apropiate sunt sanse sa te placa. Sau face asta doar ca sa te tachineze. Incearca sa te apropii putin de el sa vezi ce are in cap. Bafta

5 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

E posibil sa te placa dar nu ca o iubita pur si simplu ca o prietena, verisoara. Poate vrea sa fiti mai apropiati sa aveti incredere unul in altul dar nu ca iubiti.

| Adry05 a răspuns:

Bună!
DAcă face asta nu înseamnă neapărat că te place. Şi prietenul meu are o verişoara (Singura lui verişoară, deci o iubeşte foarte mult în sensu familial) şi tot aşa, o ia, o împinge de astea. happy Deci cred că e vorba de tachinări între verişori. Oricum, n-ar fi bine să aveţi vreo relaţie, deoarece sunteţi apropiaţi ca rudenie (abia de pe la gradul al 4-lea e permisă căsătoria de religie)
O zi bună!

| Mariiaamariiaa a răspuns:

Este foarte posibil sa te placa. Verisorii de gradul 2 sunt rude de gradul 6. Civil casatoria in Romania este permisa intre verisorii de orice grad!

Răspuns utilizator avertizat
| Mariiaamariiaa a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Fata a pus doar o intrebare simpla: "Ma place sau nu? " deci nici macar de o relatie nu e vorba, despre casatorie nici atat mai ales ca sunt doar niste copii.