| iulain13 a întrebat:

am 14 ani si ..nu m-am sarutat inca., nu cred ca e o problema, mie imi plac doar fetele mai mari 16-17 ani laughing ..nu stiu, sunt mult mai atragatoare si mai destepte... fata de frustratele alea de 13-14 care se dau tot timpul la mine pe facebook si-mi trimit mesaje. Dar m-am saturat de astea si m-am gandit sa imi fac tupeu si sa incerc sa ma imprietenesc cu vreo fata de vreo 16 frumoasa, acum cand intru la liceu (PS.sunt mai timid) si cine stie. poate am noroc. De ce desi sunt dragut.(zic eu) ..in realitate fetele nu se dau la mine ca pe facebook, nici macar alea de 14 dapoi cele mai mari laughing. Daca vreti va dau fb-ul meu in privat (in mesaje) si-mi da-ti o parere, as vrea de la fetele mai mari.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 18 ani happy
Trimite fb in privat smug

| paezi a răspuns:

Frustratele de 13-14 ani o sa ajung si ele pe la 16-17 ani si o sa fie atragatoare si destepte...Cat despre cele care se dau la tine pe facebook, acolo ai dreptate. Vad la frate'miu toate burdurile care se dau la el pe facebook laughing, dar nu trebuie sa generalizezi. Eu am 14 ani si nu prea imi convine...

| Sociopat a răspuns:

Ma intreb daca sunt pedofili pe TPU.Dar totusi, presupun ca 14 e prea mare pentru ei.

| iulain13 explică (pentru Sociopat):

laughing) nu cred. si oricum daca sunt *m*e de la mine*

| iulain13 explică (pentru anonim_4396):

laughing smug