| onxoxo a întrebat:

am 14 ani si prietenii ma tot freaca la cap ca nu stau cu nimeni si ca nu m-am sarutat niciodata! eu le zic ca exagereaza! multi baieti vor sa stea cu mine atat din clasa cat si din 9(eu fiind a 8 v-ati dat seama) pentru ca nu arat rau! inalta slabuta dragutica!( si modestarolling on the floor) in fine faza e ca eu nu vreau! ok? consider ca m-ai am timp si ca-s prea mica! am incercat doar o data iar acel baiat mi-a propus sa facem sex! in secunda doi i-am zis pa-pa! nu-s nebuna sa-mi incep viata sexuala de acum! nu vreau macar pana la 18 ani! prietenele mai incearca sa ma cupleze cu diversi baieti dar le zic sa inceteze! vreau sa ma axez pe invatat pentru evaluarea nationala! cum imi conving prietenii sa nu le mai vorbesca anumitor baieti ca imi place de ei oar pentru a avea o relatie? consider ca nu-mi sunt prieteni daca nu inceteaza si nu respecta asta nu? voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Cherilyn a răspuns:

Hei!
Gandirea ta e foarte matura, si foarte corecta, intr-adevar mai ai destul timp pentru baieti, e musai sa te concentrezi si sa inveti pentru examenul de la vara.
Nu stiu ce fel de persoane ai in jurul tau, dar, daca as fi in locul tau nu as accepta ca ceilalti sa gandeasca pentru mine.
Daca ai anumite principii, acestea trebuie respectate, pana la urma, asta fac prietenii adevarati: sunt alaturi de tine si iti respecta deciziile.

Lasa-le pe celelalte fete sa isi distruga vietile incercand sa fie "cool", tu fii cu capul pe umar, si mai tarziu vei fi multumita de tine ca ai luat aceasta decizie. happy
Succes!

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Lasă-i în lumea lor! Fac asta din invidie, ai timp destul şi de sărutat.O s-o faci atunci când vei simţii tu că a venit timpuş.

| mona a răspuns:

Ce mai prieteni ai...eu cred ca tu esti printre cela mai putine fete de 14 ani care este cu capul pe umeri si imi place cum gandesti, ai tot timpul sa iesi si cu baieti cand vei fi mai mare, nu te lasa influentata de prieteni

| onxoxo explică (pentru mona):

In orice caz nu ma lasam influentata de asa zisii mei "prieteni"

| 14ALEXandra20 a răspuns:

Nu sunt prietenii tai! Clar! Lasa baietii ca o sa ai timp de ei.Acum axeaza-te pe carte, iar dupa ce iei bacul sa vezi cati baieti o sa vina dupa tine.Si frumoasa si desteapta.Ce ti-ai mai putea dori?

| onxoxo explică (pentru 14ALEXandra20):

Presupun ca am fost si eu cam proasta adica mi-am cam lasat adevaratii prieteni pentru unii falsi si distrabalati! presupun ca am fost cam imatura! nu -ti face griji nu ma gandesc de acum la baieti! dupa cum am zis ma axez momentan pe scoala! multumesc ca ai mi-ai dat un sfat! happy