Hei!
Gandirea ta e foarte matura, si foarte corecta, intr-adevar mai ai destul timp pentru baieti, e musai sa te concentrezi si sa inveti pentru examenul de la vara.
Nu stiu ce fel de persoane ai in jurul tau, dar, daca as fi in locul tau nu as accepta ca ceilalti sa gandeasca pentru mine.
Daca ai anumite principii, acestea trebuie respectate, pana la urma, asta fac prietenii adevarati: sunt alaturi de tine si iti respecta deciziile.
Lasa-le pe celelalte fete sa isi distruga vietile incercand sa fie "cool", tu fii cu capul pe umar, si mai tarziu vei fi multumita de tine ca ai luat aceasta decizie.
Succes!
Nu sunt prietenii tai! Clar! Lasa baietii ca o sa ai timp de ei.Acum axeaza-te pe carte, iar dupa ce iei bacul sa vezi cati baieti o sa vina dupa tine.Si frumoasa si desteapta.Ce ti-ai mai putea dori?
Lasă-i în lumea lor! Fac asta din invidie, ai timp destul şi de sărutat.O s-o faci atunci când vei simţii tu că a venit timpuş.
Ce mai prieteni ai...eu cred ca tu esti printre cela mai putine fete de 14 ani care este cu capul pe umeri si imi place cum gandesti, ai tot timpul sa iesi si cu baieti cand vei fi mai mare, nu te lasa influentata de prieteni
Presupun ca am fost si eu cam proasta adica mi-am cam lasat adevaratii prieteni pentru unii falsi si distrabalati! presupun ca am fost cam imatura! nu -ti face griji nu ma gandesc de acum la baieti! dupa cum am zis ma axez momentan pe scoala! multumesc ca ai mi-ai dat un sfat!