Buna lina, da apucate de inot e un sport foarte bun pentru ce-i scunzi, Multa bafta si nu chiulii.
Daca esti fata (si dupa nume presupun ca esti) si ai avut prima menstruatie acum maxim 2 ani, atunci poti face tot ceea ce iti doresti tu ca de crescut nu vei mai creste
Ciudata mentalitate...
Nu e vorba de mentalitate. Ceea ce am spus eu e chestie medicala
Ce pot sa spun...in general inaltimea unui copil este influentata de mostenirea genetica venita de la parinti. Ca si culoarea ochilor, a parului si inaltimea este putin influentata de structura genetica a parintilor. Daca totusi vrei sa "depasesti" inaltimea pe care o ai, desi pana la 18-20 de ani corpul unui copil este in continua dezvoltare iti dau cateva sfaturi: ai grija de sanatatea ta, incearca sa respecti cele trei mese importante ale zilei, o alimentatie corecta conteaza foarte mult in dezvoltarea oaselor, fa putin sport in fiecare zi, nu ma refer la un sport greu, cateva exercitii fizice sunt suficiente pentru a mentine starea de sanatate. Daca obisnuiesti sa stai mult la calculator mentine'ti o pozitie corecta a corpului, de multe ori problemele la coloana impiedica dezvoltarea oaselor, cresterea in inaltime. Sper ca ti'am fost de ajutor.