Buna lina, da apucate de inot e un sport foarte bun pentru ce-i scunzi, Multa bafta si nu chiulii.
Daca esti fata (si dupa nume presupun ca esti) si ai avut prima menstruatie acum maxim 2 ani, atunci poti face tot ceea ce iti doresti tu ca de crescut nu vei mai creste
Ce pot sa spun...in general inaltimea unui copil este influentata de mostenirea genetica venita de la parinti. Ca si culoarea ochilor, a parului si inaltimea este putin influentata de structura genetica a parintilor. Daca totusi vrei sa "depasesti" inaltimea pe care o ai, desi pana la 18-20 de ani corpul unui copil este in continua dezvoltare iti dau cateva sfaturi: ai grija de sanatatea ta, incearca sa respecti cele trei mese importante ale zilei, o alimentatie corecta conteaza foarte mult in dezvoltarea oaselor, fa putin sport in fiecare zi, nu ma refer la un sport greu, cateva exercitii fizice sunt suficiente pentru a mentine starea de sanatate. Daca obisnuiesti sa stai mult la calculator mentine'ti o pozitie corecta a corpului, de multe ori problemele la coloana impiedica dezvoltarea oaselor, cresterea in inaltime. Sper ca ti'am fost de ajutor.
Nu e vorba de mentalitate. Ceea ce am spus eu e chestie medicala