Deci daca e timid nu o sa iti zica ca te place in veci. Ai putea incerca tu. Dar eu de exempu nu i-am zis niciodata in fata unui baiat ca il plac. Imi era rusine de replicile pe care mi le-ar zice daca m-ar lua in ras. Dar daca nu stii cum sa vorbesti cu el...gaseste scuze ca sa te apropii(banuiesc ca sunteti colegi)scuze gen. daca are un pix in plus. sau ceva..trebuie sa gasesti un subiect ca sa te apropii
Voiai sa stii daca te place? Uite niste semne.
Normal ca primul este ca te priveste.dar nu e deajuns.iti pune intrebari personale.va atingeti unul de altul,, din greseala,,.una pe care am observat-o si la mine cand imi place un baiat. Cand stau jos imi indrept genunchii spre el.iti cere parerea.isi musca buza.este incordat in prezenta ta.zambeste des...sau te suna
SUCCES
De ce ai raspuns la misto? Eu chiar am vrut raspunsuri serioase.
O fi timid baiatul, sau nu stie daca sa faca primul pas.
Glumeste si tu cu el mai mult, ia-l la intrebari, fa-te prietenoasa... Daca ii place de tine o sa te incurajeze.
Tu chiar crezi ca orice băiat care se uita la tine te place?
Când eram intr-a 9a unu se tot uita la mine și mama dus frumușelul el și l-am întrebat. Mi-o zis ca nu se uita la mine, ci la ea din fata mea și ca sa nu-mi fac iluzii ca el no sa placa o fata ca mine.
Un baiat se poate uita la tine din cauza ca tu te uiti insistent la el si asta il frustreaza si incearca sa-ti spuna, ca te vede ce faci.
Este calr ca nu te place, atata vreme cat doar se uita si nu actioneaza in nici un fel.
Din bun simt, incearca sa nu te mai uiti la el, ca situatie devine penibila!
croissant întreabă: