anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani, 1.69 inaltimea si 62 kg este bine?
Am gleznele subtiri dar in partea de sus is mai grose picioarele(dupa genunchi)
Am incercat sa slabesc dar nahstraight face
Intr-un timp ziceam sa iau ceaiuri de slabit, dar nu cred ca sunt bune deoarece te ti cat de ti de ele si apoi te ingrasi mai tare
Asa a patit mama unei prietene
Ideea e ca eu am oasele late is mai mari si poate de asta am si aceasta conformatie
In zona stomacului cum sa zic ma umflu da dupa un timp imi revin la loc si mama mea tot la fel pateste si matusa
I-a spus cineva ca asta e din cauza stresului si ca acolo in zona aia sunt niste nervi
De mancat nu pot sa zic ca mananc foarte mult... uneori nici pofta de mancare nu am...mai ales vara cand este cald
Nu ma consider frumoasa...tot timpu m-am considerat urata si grasa
Pentru ca toti colegi din clasa isi bateau joc de mine
Si cred ca niciodata nu o sa gasesc pe cineva care sa ma placa straight face
In Romania mi se pare o mare prostie adica la ce ma refer...adica na aici daca esti un pic mai plinuta/plinut se uita toti cu niste ochi la tine sau daca na te imbraci nu stiu cum
Adica trebuie sa fi tot timpu la moda rolling eyes asa dau impresia unele persoane
De exemplu in America sau in Italia nu intereseaza pe nimeni cum esti, cu ce esti imbrcata/imbracat sau cate kg ai
Si copiii din ziua de azi din Romania nu mai sunt ca cei de o data fara suparare straight face
Rad una doua daca vad o persoana mai plinuta sau se imbraca nu stiu cum
Sa raspunda la aceasta intrebare cei care au raspuns mai explicit si sa imi spuna si alte pareri

1 răspuns:
| claudia_9559 a răspuns:

Petru inceput poti sa mergi la o sala de fitness, acolo sunt istructori care te pot ajuta sa faci exercitii pentru zonele cu probleme.Mesele trebuie sa fie regulate, dimineata este recomandat sa maninci fructe pina in ora 12 si lichide sa bei, dupa 12 poti sa maninci ceva usor nu fast fod,brinza,mincare gatita daca poti dar nu mezeluri,fara tocaturi,salamuri,parizer si altele,sa maninci multe legume,fara prajeli.Apa cite un pahar pe ora asa este recomandat daca se poate,dupa mincare nu se bea apa sau in timp ce maninci. Poate balonari care le ai sunt si de la o alimentatie necorespunzatoare, cu nervi nu prea cred ei oricum exista peste tot in organism, sau poate ai o bacterie la stomac numita Helicobacter Pylori si care produce disconfort in timp poate duce la alte probleme de sanatate.