| Fuckmylife666 a întrebat:

Buna TPU am 16 ani

am intalnit acum cam 2 luni o fata la un concert, imi place mult de ea, pana acum am avut doar cam 3 conversatii pe facebook foarte reusite si lungi...dar mereu am fost eu cel ce a abordat-o sad (gresesc eu,nu ma place sau pur si simplu nu are timp? scrie SMSuri mult timp la scoala cica,pe facebook cam la fel) nu am vorbit pana acum fata in fata,imi propun asta dupa vacanta dar nu stiu cum sa fac sa nu para ciudat straight face nu ar fi bine daca am fi intr-un grup initial? la un suc ceva.(nu am vorbit dar asta nu inseamna ca nu ne-am salutat, ea zambindu-mi foarte frumos mereu) ce sa fac? avem multe in comun, amandoi ne uitam la vampire diaries, amandoi dam la medicina, amandurora ne place sa studiem in general(trec printr-o perioada mai naspa, sunt mai delasat, fumez, etc) trebuie intai sa scap de astea si sa ma pun serios pe studiu? :3 s-ar putea ca din semestrul 2 sa fiu in clasa cu ea pentru ca ma transfer la biochimie vrand medicina.

sfaturi dau funda :3

Răspuns Câştigător
| ElenaDanielaE a răspuns:

Pana ce incepe scoala mai vorbiti pe Facebook... Probabil ca nu vorbeste ea prima cu tine pentru ca vrea sa vada daca o placi si daca o bagi in seama tu... Apoi vorbeste cu ea la scoala, imprieteneste-te cu ea, iesiti la un suc, la o plimbare si cand simti ca este momentul potrivit intreab-o daca vrea sa fie iubita ta! puppy dog eyes

| Fuckmylife666 explică (pentru ElenaDanielaE):

Aha...si eu am vorbit cu ea doar de 3 ori tocmai din acelasi motiv...sa vad daca ma place, si am o presimtire ca nu ma place si daca tot o sa o caut eu o sa ma creada disperat.dar asta e doar in capul meuprobabil, nu am avut prietena pana acumhappy mersi de sfat oricum:*

6 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Lasa lucrurile de la sine si imprieteneste-te cu ea. Stabileste o relatie buna si dupa poti sa bati apropouri. Succes la scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uf, nu iti mai fa atatea sperante, pur si simplu lasa lucrurile sa decurga in felul lor, alsa-le sa se aseze, continua sa vorbesti cu ea si daca o sa va intelegeti tot mai bine o sa vina timpul sa va si vedeti, depinde si de interesele amandurora. Eu cred ca daca ea chiar vroia sa te caute, sms, facebook, face to face, oricum, tot o facea happy.

| Sleepybeautyisawake a răspuns:

Fetele mai fac uneori pe inabordabilele presupun ca doreste sa o cauti tu astfel isi da seama daca esti interesat de ea ..nu mai pierde timpul si invit-o undeva daca vrei sa o impresionezi du-o undeva mai neobisnuit undeva sa va distrati si sa va simtiti bine la bowling biliard sala de jocuri sau daca vrei sa stai mai aproape de ea i-ati inima in dinti si invit-o la un film crede.ma dupa ce se stinge lumina se intampla minuni si sigur veti iesi de mana din sala! alege comedie sau groaza. Bafta :-)

| Fuckmylife666 explică (pentru Sleepybeautyisawake):

Nu am cinema la mine in oras.happy e ciudat daca o invit undeva fara sa vorbesc inainte cu ea face to face tongue macar un pic asta e problema.

| Sleepybeautyisawake a răspuns (pentru Fuckmylife666):

Atunci organizeaza tu o iesire cu mai multi cunoscuti dar ai grija sa o faci sa se simta bine si sa rada e foarte important