Pana ce incepe scoala mai vorbiti pe Facebook... Probabil ca nu vorbeste ea prima cu tine pentru ca vrea sa vada daca o placi si daca o bagi in seama tu... Apoi vorbeste cu ea la scoala, imprieteneste-te cu ea, iesiti la un suc, la o plimbare si cand simti ca este momentul potrivit intreab-o daca vrea sa fie iubita ta!
Lasa lucrurile de la sine si imprieteneste-te cu ea. Stabileste o relatie buna si dupa poti sa bati apropouri. Succes la scoala.
Fetele mai fac uneori pe inabordabilele presupun ca doreste sa o cauti tu astfel isi da seama daca esti interesat de ea ..nu mai pierde timpul si invit-o undeva daca vrei sa o impresionezi du-o undeva mai neobisnuit undeva sa va distrati si sa va simtiti bine la bowling biliard sala de jocuri sau daca vrei sa stai mai aproape de ea i-ati inima in dinti si invit-o la un film crede.ma dupa ce se stinge lumina se intampla minuni si sigur veti iesi de mana din sala! alege comedie sau groaza. Bafta :-)
Nu am cinema la mine in oras. e ciudat daca o invit undeva fara sa vorbesc inainte cu ea face to face macar un pic asta e problema.
Atunci organizeaza tu o iesire cu mai multi cunoscuti dar ai grija sa o faci sa se simta bine si sa rada e foarte important
Uf, nu iti mai fa atatea sperante, pur si simplu lasa lucrurile sa decurga in felul lor, alsa-le sa se aseze, continua sa vorbesti cu ea si daca o sa va intelegeti tot mai bine o sa vina timpul sa va si vedeti, depinde si de interesele amandurora. Eu cred ca daca ea chiar vroia sa te caute, sms, facebook, face to face, oricum, tot o facea .
Aha...si eu am vorbit cu ea doar de 3 ori tocmai din acelasi motiv...sa vad daca ma place, si am o presimtire ca nu ma place si daca tot o sa o caut eu o sa ma creada disperat.dar asta e doar in capul meuprobabil, nu am avut prietena pana acum mersi de sfat oricum:*