| aandraa98 a întrebat:

Am 18 ani si sunt foarte timida si nu am deloc incredere in mine din cauza aspectului meu fizic.Din aceasta cauza nu am reusit sa imi fac deloc prieteni pana acum si sunt mereu singura, nici la scoala nu vorbesc cu colegii, toata vara am stat doar in casa si imi e si rusine ca pana la varsta asta nu am avut niciodata un iubit.Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi va rog? Dau funda:* :*

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Nu are treab iubitul cu prieteni.pe prieteni nu ii interezeaza cum aratati pe iubit da.Schimba-te e cea mai buna si rapida si simpla solutie. Tunde-te vopseste-te imbaraca-te altfel, machiaza-te discret cu fond de ten rimel. bronzeaza-te.e simplu doar bani iti trebuie

| RAY a răspuns:

Nu esti urata termina cu asta sincer, te-am vazut esti frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă tu crezi că aspectul fizic e „cauza" atunci schimbă ceva la el.

| gingergirl1 a răspuns:

Pai...nu stiu ce sa zic...trebuie sa fii mai deschisa, altfel nu vei schimba nimic in legatura cu asta.
Apropo, din punctul meu de vedere nu e o rusine ca pana acum nu ai avut un iubit...mai rusinos e sa pici bac-ul sau sa ramai corigent laughing ( da, eu sunt genul de fata care isi petrece foarte mult timp in lectura si studiu )
Trebuie sa incetezi sa te gandesti la lucrurile negative in legatura cu tine, in ochii lui Dumnezeu esti foarte pretioasa, pentru ca El te-a creat.

| cameleonu05 a răspuns:

O poza sa vedem ce e in neregula cu tine? dc de plangi.

| kisulea a răspuns:

Am si eu citeodata asa momente happy am si eu 17 ani si n-am avut iubit, si nici nu m-am sarutat, da mi-am facut prieteni, incearca sa intri si tu in discutii, sa mai zici o gluma ceva happy nu conteaza atit de mult aspectul fizic. cunosc multe fete care is chiar urite, da' au tot ce doresc... good luck