Nu are treab iubitul cu prieteni.pe prieteni nu ii interezeaza cum aratati pe iubit da.Schimba-te e cea mai buna si rapida si simpla solutie. Tunde-te vopseste-te imbaraca-te altfel, machiaza-te discret cu fond de ten rimel. bronzeaza-te.e simplu doar bani iti trebuie
Pai...nu stiu ce sa zic...trebuie sa fii mai deschisa, altfel nu vei schimba nimic in legatura cu asta.
Apropo, din punctul meu de vedere nu e o rusine ca pana acum nu ai avut un iubit...mai rusinos e sa pici bac-ul sau sa ramai corigent ( da, eu sunt genul de fata care isi petrece foarte mult timp in lectura si studiu )
Trebuie sa incetezi sa te gandesti la lucrurile negative in legatura cu tine, in ochii lui Dumnezeu esti foarte pretioasa, pentru ca El te-a creat.
Am si eu citeodata asa momente am si eu 17 ani si n-am avut iubit, si nici nu m-am sarutat, da mi-am facut prieteni, incearca sa intri si tu in discutii, sa mai zici o gluma ceva nu conteaza atit de mult aspectul fizic. cunosc multe fete care is chiar urite, da' au tot ce doresc... good luck