Eu cand visez sange mi se intampla de fiecare data ceva rau. Absolut de fiecare data. In opinia mea incaperea inseamna viata ta care aparent e fara probleme, dar totusi goliciunea se simte. A intervenit rutina (actiunile tale nu te mai influenteaza), poate ca nu mai simti placere in ceea ce faci, poate ca esti plitisita de ceea ce ai acum. Iar sangele are o simbolistica mai aparte. Poate fi ceva rusinos, dar cu care tu esti obisnuita, iar faptul ca pielea se regenereaza poate insemna ca ramai indiferenta la tot ce se intampla si nu ai reactie in raport cu ceilalti. Repet este strict parerea mea. Totusi sunt pasionata de simbolistica, de antropologie si lucrurile astea pe care oamenii rationali le cred o stupizenie.
Nu nu am vazut niciun film, dar aveti dreptate, adica e ciudat.Pana la urma sunt doar vise. Oricum multumesc pentru raspunsuri
Nu mi sa intamplath asa ceva... e doar un vis
nu te speriaa
dar e cam ciudat
:-s
Pai. nu stiu e ciudat (ma refer la vis). alb. e ceva de bine presupun.sange.te dai re regenereaza pielea.cred ca o sa ai in viitor ceva probleme si le vei trece cu bine. sau ceva de genu.nu stiu. e doar un vis. tine minte ca poti face orice intr-un vis