Nu te mai lua după gura lumii. Nu te coordonează pe tine cum să te comporți cu iubitul TĂU. Probabil că ei au caractere diferite. Poate tu ești mai iubăreață. Faci ce simți tu, nu ce ar simți ei. Dacă el nu s-a împotrivit și nu-l deranjează, ar fi culmea să te schimbi. Poate lui îi place, din contră. Așa influențează lumea omul. ai naibii rău. Mergi mai departe și continuați-vă relația în aceeași armonie. Nu pune la suflet nimic. Nu băga de seamă.
Acele persoane ti-au spus asta dintr-un motiv anume. Nu conteaza acel motiv.
Nu este vorba de cum trebuie sa te comporti cu iubitul tau... nu e un joc. Te comporti asa cum vrei tu si cum vrea el. Este strict legat de voi doi.
Iar daca se presupune ca din cauza ca te comporti asa, se raceste relatia sau astfel de lucruri, atunci o sa invatati amandoi ceva din asta. Fie continuati, fie nu... nu conteaza. Nu este "indicat" sa te comporti intr-un anumit fel cu iubitul tau sau el cu tine. Voi va formati proprile obiceiuri.
Depinde de ce înseamna acel destul de normal, totul cu limita, il iubesti dar are si el libertatea lui, nu-mi place sa fiu sacait, sa ai pretentia sa iti raspund cand ai tu chef, a avea o relatie nu inseamna a fi prizoner in cusca ta
Aici nu mă refeream la control. Ci la faptul ca s-ar putea să-i arăt că-l iubesc prea mult. El are libertatea lui. S-ar putea să par prea drăgăstoasă cu el în fața oamenilor din jur iar acestia să mă facă nebună după el. Cred că toată problema mea e că ascult gura lumi. Unde voiam eu să ajung a fost faptul că ar fi mai bine să fac doar ce simt și să nu bag gura lumii în seamă nu?
Să-ți dau un exemplu. Dacă îmi rup 10 minute din timpul meu înainte de a merge la muncă ca să-l văd asta nu ar fi un gest de obsedare? Pe tema asta am fost foarte criticată. Mie mi se pare un gest total normal. Cred că ar trebui să nu mai ascult de gura lumii și să fac doar ce simt și ce vreau.
Pai exact. Nu este un gest de obsedare... Atata timp cat si el face lucruri de acest gen sau stiti voi mai bine. Daca el este nepasator si pare ca faci astea degeaba, atunci e o problema. Insa daca totul este bine intre voi doi si tu stii asta, este perfect normal.
Succes in tot ceea ce faci in continuare
Nu le fac degeaba. Totul este ok. Mersi mult! Toate cele bune!
Depinde ce fel de comportament ți se pare normal.
Nimănui nu îi place să fie sufocat de iubit/ă.
Twister09 întreabă: