Îţi spun cu cea mai mare sinceritate, că ești un om mort, nu ai cum să reții 10 pagini la geografie, fără să te încurci. Doar dacă înveți 5 ore, fără pauze, și nici atât.
Dar, pentru un răspuns mai eficient, scoate-ţi ideile principale din fiecare lecție pe o foaie, şi învață de pe ea.
Rostește cu voce tare fiecare propoziție, iar apoi încearcă să o reformulezi cu (,) cuvintele tale.
La final, scrie tot ce ai reținut pe o foaie nouă, şi învață din nou ideile pe care nu le stăpânești bine.
Incearca sa intelegi nu sa inveti mecanic, nu invata cu limbajul de acolo exact modifica in asa fel sa iti fie usor sa intelegi
Trebuie sa-ti scoti pe o foaie ce-i mai important, incearca sa memorezi citind cu voce tare si sa fii foarte atenta.Sa nu faci greseala de a memora cuvant cu cuvant ce e scris acolo, incearca apoi sa te exprimi cu cuvintele tale.succes,iti tin pumnii:*
Daca e vorba de geografie, cea mai buna metoda e sa inveti cu atlasul in fata!
De unde stii tu ca iau 4? Si ca sa stii am luat 10! multumesc celorlalti pentru sfaturi chiar mi-au fost de folos!:*
S-ar putea sa zici asta ca sa imi faci in ciuda, dar eu am zis ca iei 4 ca sa ma amuz nu ca asa as vrea.
Chiar nu zic ca sa-ti fac in ciuda...pur si simplu m-a ascultat din ce stiam eu mai bine! Am avut noroc! Eu credeam ca ai zis asa ca ai vrea sau ca eu as fi nu stiu cum si nu pot lua o nota mare, dar acum am inteles!:*