| Ralucaralucasonia a întrebat:

Buna TPU am fost aseara in club cu prietenul meu ne-am certat foarte tare din gelozia lui si mi am luat geanta si am iesit sa merg la masina cand am trecut de paza ma uit in spate si acolo era prietenul meu m-a tras de mana ma bruscat tare si au venit 6 baieti de la paza si l-au batut foarte rau credeti ca eu sunt de vina el zice ca a luat bataie din cauza mea alti zic ca nu trebuia sa se comporte asa ca nu isi lua bataie ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Dar este corect ca el sa te agreseze pe tine? Nu e corect ce au făcut aia de la paza dar e la fel de greșit ce a făcut el cu tine. F bine, sa vadă și el cum este sa fii agresat, nici ție nu cred ca ți a plăcut când el a fost agresiv cu tine

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Băieții de la paza nu trebuiau să îl bată, trebuiau doar să-l atenționeze. Ceea ce au făcut ei se cheamă abuz de putere.

| anonim3247 a răspuns:

Nu l-a bătut nimeni pe ăla. Cei de la pază cheamă poliția, nu bat ei pe nimeni.

| Ralucaralucasonia explică (pentru anonim3247):

L-au batut

| Ralucaralucasonia explică (pentru Ralucaralucasonia):

Cum ma bruscat de mână cum au sarit pe el si l-au batut

| anonim3247 a răspuns (pentru Ralucaralucasonia):

Dacă l-au bătut, el se duce la poliție și după aia ar trebui ca ăia să fie dați afară.

| Ralucaralucasonia explică (pentru anonim3247):

E asa regula in club si au voie

| anonim3247 a răspuns (pentru Ralucaralucasonia):

Nu trebuia să îl bată.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ralucaralucasonia):

Ca idee nimeni nu are voie sa bata pe nimeni.
trebuia sa le zici si tu ca il cunosti si sa il lase in pace, dar vina e a lui, daca nu te brusca nu sarea nimeni in aparare.

| Ralucaralucasonia explică (pentru suntserios):

Nu am apucat sa spun nimic direct au sarit pe el

| sammie a răspuns:

Cei de la pază au fost prea stricți.

| Valeriuhd a răspuns:

Daca stii ca este gelos, nu trebuia sa va duceți in club, acum cum spui tu de la o gelozie din partea lui, iar tu ai plecat, evident el crede ca ai o aventura acum!

Felicitări!

Nu e ok nici el ce a facut, nici tu si nici paznici aia.

| haileewatson a răspuns:

E vina lui ca e abuziv, gelos, disperat si nebun la cap. "Gelozia" nu e motiv sa iti bruschezi iubita. Restul sunt doar scuze