| Annutza1998 a întrebat:

Am fost cu un baiat care m-a inselat! Acum cea mai buna prietena a mea este cu el! Ea nu prea m-a crezut cand i-am spus c-o s-o insele! Noi acum il urmarim si l-am vazut pana acum cu vreo 4 fete dar prietena mea inventeaza tot felul de scuze! Cum as puteao face sa inteleaga ca de fapt o inseala?

Răspuns Câştigător
| NoNameexd a răspuns:

Stai asa putin. Ce fel de prietenie este intre voi daca va puneti amandoua cu acelasi baiat? Sincer, nu mi se pare ceva normal, dar in fine. nu inteleg de ce va tineti dupa un baiat ca el., este ceva josnic, parerea mea..baieti sunt cu miile, asa important este pentru voi aceest baiat, sau doar pur si simplu n-aveti ce face? Va sfatuiesc sa il lasati in viata lui. si voi sa va vedeti de a voastra si data viitoare cand va mai puneti cu acelasi baiat, fi-ti sigure ca nu este un baiat de acest gen.

6 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Las-o sa se invete

| Annutza1998 explică (pentru greyhound):

Este prietena mea cea mai buna si nu o las balta nici la bine nici la greu! Vreau s-o ajut cat pot e de mult!

| Dewliciuu a răspuns:

Hmmpuppy dog eyes Am fost in aceeasi situatie!straight face Pana la urma daca iti era cea mai buna prietena nu se punea cu fostul tau prieten, parerea mea! Paii. Ca o inseala e propria ei vina pentru ca nu te-a crezut, daca e incapatanata si ingamfata las-o sa creada ce vrea pana la urma ea o sa realizeze ca i-ai vrut binele si ai vrut sa o ajuti! Funda?

| Miihaelaaa a răspuns:

Cand plecati sa-l urmariti luati-o si pe ea ca sa vada cu ochii ei

| Annutza1998 explică (pentru Miihaelaaa):

Tu nu cred c-ai inteles ce ai citit!

| Annutza1998 explică (pentru NoNameexd):

Ea crede ca m-am despartit de el pentru ca imi placea de altcineva.