Daca as vedea o fata desculta pe strada as crede ca e foarte originala si nu ii e rusine sa fie ceea ce e. daca iti place ceva, nu conteaza ce spun ceilalti. fa cum vrei si simte-te tu bine. TU ESTI PE PRIMUL LOC!
Probabil ca acuma ar fi rusinos. Cand eram eu mic mergeam descult la scoala (numai din placere) de si nu era problema cu banii dar era la moda. Acum nici cei mici nu mai merg desculti la scoala.
Tinand cont ca esti fata, nu ai voie sa mergi pe rece cu picioarele goale. O fi dragut, dar pentru o clipa de placer, poti sta in spital multa vreme.
Merg mereu desculta pe gresie si nu am racit niciodata. si prin zapada am mers odata si tot la fel.
Sti ceva din moment ce tie iti place sa mergi desculta si te face fericita sau te calmeaza nu ii asculta pe ceilalti fa cum crezi tu ca este mai bine Gura lumi e mare si rea crede-ma asa este "Romania"
Si eu iarna umblu cu capu descoperit(Find chelios)se mai uita lumea uneori urat,dar asta e merg inainte.E un fix de al meu, e ceva ce numai eu pot intelege, nu imi pasa daca lumea se uita urat, ori se amuza, sau li se pare ciudat. Poti face ce vrei tu.Vezi sa fi imbracata bine, sa nu fi luata drept cersetoare, sau vreo fata fara locuinta. Iarna poti umbla, te poti duce spre exemplu(in curtea scoli) Care sunt sansele sa fie cineva iarna acolo?
E m-as gandi cat de nasol ar putea sa fie daca ai calca pe un ciob sau prin zeama de gunoi sau pe o flegma...
E bine sa ai acest hobby, dar poate e bine sa il practici in locuri amenajate, gen parc, etc. nu oriunde.
Iti dai seama ca daca ma apuc sa merg desculta pe strada ma uit si eu pe unde merg
oricum si prin parcuri e dezordine
Ştiu eu... Depinde. Aş putea chiar s-o cer de soţie. Mie îmi este ruşine să merg încălţat!
Cînd eram mic, elev, mergeam desculț oriunde. Și pe timp de vară și pe timp de iarnă.
Călcam și pe pămînt și poate chiar prin mizeriile lăsate de cîini. Seara cînd ajungeam acasă, eram cu vreun centimetru mai înalt. Cînd mergeam la țară, cel mai mult îmi plăcea să intru în noroiul de după ploaie. Mă simțeam foarte bine.
A venit timpul școlii, iar familia îmi tot spunea să mă încalț, dar eu continuam să merg desculț. Colegii mei de clasă mă considerau sărac sau retardat. Dar nu i-am băgat în seamă. Am început devreme școala, la doar șase ani și jumatate în anul 1988.
Dupa 1990, cînd lumea s-a schimbat, eu continuam să merg desculț. Chiar și acum la 36 de ani, mai merg desculț, dar mai puțin iarna. Eu, de cînd mă știu nu cred că am purtat mai mult de trei perechi de pantofi.
Prima dată cînd am început să profesez ca profesor, mi-a fost cam greu, dar m-am obișnuit. Mi se spunea: „Uite-l pe profu, desculț".
Cînd eram elev, mergeam la școală cu picioarele prăfuite, negre, de noroi, sau de alte lucruri. Practic mergeam pe stradă fară să mă uit pe jos. Călcam pe orice. Pînă acum nu am avut ocazia să mă tai.
Încă îmi mai aduc aminte de toate întîmplările din copilărie cînd mergeam desculț.
Și pentru a încheia, îți spun că nu contează ce cred ceilalți despre tine, contează ce crezi tu.