| Rockass987 a întrebat:

Bună,TPU! Am mare nevoie de ajutor! Cândva,prin decembrie,pe la începutul lunii,am avut tentativa de a fi cu o fată. Am chemat-o la o prăjitură,i-am zis că o iubesc, şi atât mi-a trebuit...nu a mai vorbit cu mine până pe la jumătatea lunii ianuarie! Acum suntem,din nou, amici! Însă ea tot îmi zice că mă iubeşte şi tot desenează inimi pe tot ce îmi aparţine! laughing Ea e mai glumeaţă din fire.ce să cred? Fundă! :3.

Răspuns Câştigător
| FaraNume2 a răspuns:

Pai oare cum ai putea sa o faci geloasa? Incerci sa vorbesti cu o alta fata, spune o gluma sau ceva ca sa radeti si vezi reactia ei. Poate nu a mai vorbit cu tine pentru ca nu se astepta sa ii zici asta. Poate nu a stiu cum sa reactioneze, si i-a trebui timp...Oricum..succes si daca o iubesti cu adevarat nu o lasa sa plece. big grin

5 răspunsuri:
| WhiteTiger15 a răspuns:

Poate glumeste poate nu....eu zic sa o faci putin geloasa sa vezi cum reactioneaza. Trebuie sa dea un semn ceva daca te place sau nu.

| Rockass987 explică (pentru WhiteTiger15):

Cum sa o fac geloasa? Un raspuns mai detaliat, te rog? big grin

| ionutalex13 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu o prietena de a ei sa vezi exact ceea ce simte pentru tine

| Dariusuu a răspuns (pentru Rockass987):

Fa-o geloasa si in scurt timp nici nu-ti va mai scrie nimic. Nu-i spune niciodata te iubesc daca nu simti asta, spune-i doar ca esti indragostit de ea nebuneste si o placi mult, i va ajunge crede-ma.

Succes!

| WhiteTiger15 a răspuns (pentru Rockass987):

Fi cu alta fata dar sa fi si ea prin preajma sa va vada impreuna.