| Bbbbbbbbbgfddd a întrebat:

Buna TPU am mare nevoie de ajutor cred ca am HOCD, e frica ca voi deveni homosexual, incep sa cred ca sunt gay desi in toata viata mea nu am fost atras in nici un fel de baieti, doar de fete, am iubit fete cu adevarat (stiu asta) am iubita si o iubesc si nu ma satur de ea, totul a inceput acum cateva saptamani cand nu stiu de ce mi-a intrat in cap intrebarea ca "oare is gay?" Asa brusc si de atunci ma tot testez in fiecare zi sa vad daca is gay sau nu, desi ma testez, am facut toate testele de pe net, filmele pentru adulti gay nu ma excita, ma excita doar cele cu lesbiene nu stiu de ce, intru in depresie incet parca incep sa fiu atras de baieti desi in mine stiu 100% ca nu is gay, niciodata nu am fost, am mai avut crize de genul de OCD demult, si uneori cand fac un lucru il verific de mai multe ori sa vad daca e facut bine, daca bag un stick in pc si pun ceva pe el il scot si il bag sa verific de 2-3 ori sa ma conving si chestii, mereu trebuie sa fiu convins si vad ca oricata lume imi spune ca nu is gay parca nu prind informatia, va rog sa ma ajutati sa scap de HOCD-ul asta, dau funda si apreciez fiecare raspuns sad

4 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

A cata oara pui intrebarea asta? Oare după atâtea raspunsuri, date de cei de pe TpU, nu te-ai mai convins ca NU esti gay? Eu raspund a II - a oara si, data trecuta, am fost atenționata ca ai mai postat de 2 ori; oare nu trebuie să mergi la un psiholog ca tu nu esti bine la căpșorul tau? Intelege ca nu esti gay, atata timp cat iti plac fetele si ai relatii cu ele. Te rog, nu ma obliga sa te raportez! Nu imi place sa ignor pe nimeni si nu am raportat pe nimeni, dar nu vreau sa imi pierd timpul cu oameni care au postat de 4 ori aceeasi intrebare in decurs de 2 - 3 sapt! Daca mai postezi o data, te raportez; imi pare rau insa trebuie să iei o pauza de intelegere a ceea ce ti s-a scris fiindcă tu gândești tare greu! Numai bine!

| Miha201714033 a răspuns:

Daca ai o iubita, inseamna ca nu esti gay.nu fi trist! depresia nu e o metoda de rezolvare a problemei tale. poti merge la un psiholog, daca consideri necesar. vorbeste cu mai multe fete, dar si cu baieti, compara senzatiile.dar eu nu cred ca esti gay, sus cu moralul

| Bbbbbbbbbgfddd explică (pentru Miha201714033):

Da stiu si eu ca nu is da parca de cand ma tot testez si chestii parca incep sa fiu atras de baieti sau mi se pare numa ca is de la HOCD, ca am citit multe pe net despre asta si am aproape toate simptomele, am facut sala 8 luni si vedeam in fiecare zi baiati aproape nude si nu am avut nici o atractie nimic fata de ei

| liviua179 a răspuns:

Salut, cred ca aceeasi problema cu HCOD-ul o am si eu, ai scapat pana la urma de ea? Daca da poti sa imi zici si mie cum?