Daca ai o iubita, inseamna ca nu esti gay.nu fi trist! depresia nu e o metoda de rezolvare a problemei tale. poti merge la un psiholog, daca consideri necesar. vorbeste cu mai multe fete, dar si cu baieti, compara senzatiile.dar eu nu cred ca esti gay, sus cu moralul
Da stiu si eu ca nu is da parca de cand ma tot testez si chestii parca incep sa fiu atras de baieti sau mi se pare numa ca is de la HOCD, ca am citit multe pe net despre asta si am aproape toate simptomele, am facut sala 8 luni si vedeam in fiecare zi baiati aproape nude si nu am avut nici o atractie nimic fata de ei
A cata oara pui intrebarea asta? Oare după atâtea raspunsuri, date de cei de pe TpU, nu te-ai mai convins ca NU esti gay? Eu raspund a II - a oara si, data trecuta, am fost atenționata ca ai mai postat de 2 ori; oare nu trebuie să mergi la un psiholog ca tu nu esti bine la căpșorul tau? Intelege ca nu esti gay, atata timp cat iti plac fetele si ai relatii cu ele. Te rog, nu ma obliga sa te raportez! Nu imi place sa ignor pe nimeni si nu am raportat pe nimeni, dar nu vreau sa imi pierd timpul cu oameni care au postat de 4 ori aceeasi intrebare in decurs de 2 - 3 sapt! Daca mai postezi o data, te raportez; imi pare rau insa trebuie să iei o pauza de intelegere a ceea ce ti s-a scris fiindcă tu gândești tare greu! Numai bine!
Salut, cred ca aceeasi problema cu HCOD-ul o am si eu, ai scapat pana la urma de ea? Daca da poti sa imi zici si mie cum?