Fix aceasta problema am avut-o eu. Miam gasit alta prietena si pe ea am uitat-o, mai vb dar nu ca cele mai bune prietene.incearca sa o ignori, sa nu voresi cu dinsa
Acuma nu o mai poti numi ''cea mai buna pritena'' nici nu a fost daca a inceput cu barfa! sti tu un prieten bun nu te mananca pe la spate insemna ca niciodata nu ti-a vrut binele... cum mai zis mai sus daca iti vroia binele din contra te incuraja la greu te sustinea si nu te barfea. hai ca te certi e normal se mai intampla dar nu se face asa ceva. oricum parerea mea e ca nu merita sa te consumi las-o sa vorbeasca. iar daca nu ti suprararea mult in tine insemna ca tu i-ai fost prietena adevarata nu ia! si sfatul meu ar fi sa va vedeti putin mai rar. Ca pritenii nu iti raman prieteni. Eu sincer nu mai cred am trecut prin multe chestii si m-am lasat pagubas nu mai vreau nimic. iarto dar o sa vezi ca pe parcurs se va schimba in si mai rau. sper sa nu dar eu iau binele in fata sper sa nu va mai certati si sa va impacati. si ia la radul ei sa isi ceara scuze pentru ca te-a barfit ceea ce nu a fost corect din partea ei.
Sper ca te-am ajutat putin.
Daca e fix aceeasi problema e destul de clar ca pritenii se schimba precum vremea de afara!
As vrea sa zic ca nu repede mi-am gasit alta prietena, mi-a fost greu pentru ca tineam la ceilalta prietena
Daca era cea mai buna prietena a ta nu facea asta.Razbuna`te pe ea.Fa`o sa-ti spuna ceva ce nu vrea sa mai afle nimeni si apoi fa`i la fel, sa vezi daca ii place . Razbunarea este dulce si poate asa va realiza si ea ca nu este frumos ce face.
Si eu stiu multe secrete de ale ei, dar totusi nu doresc sa le raspindesc pentru ca o sa inventeze niste minciuni si pina la urma voi iesi eu cea proasta.
De ce te temi? Esti mai sus ca ele/ei prin simplul fapt ca gandesti asa.Esti prea buna pentru fericirea ta.Nu o lasa sa scape atat de usor.Arata`i ca nu esti proasta ei si nu se poate juca cu tine cand vrea ea. Daca nu o faci tu, va proceda la fel si cu altii.Invata sa nu mai ierti atat de usor pentru ca nu`i va pedepsi nimeni.