Inteleg sentimentul de rusine dar nu inteleg de ce iti refuzi ceva ce vrei si spre norocul tau ti se si ofera?
da, prietena ta a f acut un gest nu tocmai ok dar s-a dovedit pana la urma ca gestul ei te-a ajutat caci se pare ca si el e interesat. poate s-a prins ca biletul nu e scris de tine si nu a facut urmatorul pas, cine site. asta ai sa afli doar dupa ce ai sa vorbesti cu el.
ce as face daca as fi in locul tau? avand in vedere ca el e mai apropiat dupa acel biletel cred ca l-as intreba intr-o zi (cat mai curand):
hei, numele lui) nu vrei sa ma conduci pana acasa;
merg pana la chiosc/ magazin, tu nu vrei sa cumperi nimic ca imi e urat sa merg singura,
ce ai sa faci tu in locul tau... in primul rand trebuie sa iti faci curaj, nu trebuie sa iti fie rusine cand ai nevoie sa ceri ceva important pentru tine (mai ales cand acel ceva e de bun simt )
Am obosit sa tot scriu acelasi lucru. In viata daca vrei ceva trebuie sa mergi dupa el. gandeste-te ca nimeni nu va veni sa iti ofere tot ce iti doresti pe tava si va trebui sa faci si ceea ce nu iti convine. Deci lasa "rusiniea" acasa si du-te la el si spune-i ce simti, intr-o pauza sau dupa ore. Cum ai spus ca e mai apropiat de tine sigur o sa fie un succes. Asa ca du-te dupa ce iti doresti pentru ca ""cu rusinea mori de foame". Succes!
Andrei67y5 întreabă: