anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU...am nevoie de ajutorul vosru.Imi place foarte mult de un baiat.Nu stiu cum sa. i zic. In ultimul timp s. a purtat foarte ciudat. A intrat in mine de cateva ori saptamana aceasta; mentionez ca am fost impreuna in urma cu cateva saptamani. Nu. mi mai placea de el dar acum cateva zile a inceput iar sa-mi placa...Multe persoane imi zic ca ne potriveam si ca nu era nici prea mare distanta dintre noi (este cu 9 luni mai mare ca mine); dupa parerea voastra ce as putea sa fac? dau funda:*

Răspuns Câştigător
| vallentina123 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic mai laughing big grin
daca tu tii la el adica inca il mai placi du-te la el si vorbeste
discuta ce s-a intamplat cu el de ce se poarta asa cu tine.

8 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Nu ai nevoie de sfaturi. eu zic sa iti asculti inima!

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai vorbeste cu el si spune-i ca inca il mai placi si ai vrea sa va mai dati o sansa. Desi daca v-ati certat o data e posibil sa nu mearga a doua oara. Iti spun din experienta.

| ιяιηυк a răspuns:

Buna!

Pai din cate daca majoritatea persoanelor ti-au spus ca va potriviti. asculta-lehappy
Merita sa-ti incerci norocul.
Decithinking zici ca nu stii cum sa-i spui?
Incearca sa vorbesti cu el si intreaba-l ce crede despre tine.happy
Este foarteee posibil sa te placahappy

Sper ca te-am ajutat!:*

Pa, pa!:*

| yomi666_2736 a răspuns:

Hmmm...paiii...dupa parerea mea cred ca daca face fazele astea cu inpinsu inseamna ca se da la tine.deci si prin urmare vrea sa va impacati relatia nu o sa fie la fel mai ales daca v-ati despartit. oricum incearca sa vb cu el si poate poate:X

| boOboO_4917 a răspuns:

Paii... pune`oO pe o prietena sa-l intrebe daca vrea sa` fiti impreuna.:* daca nu vrea.insista si faql geloOs:*. dar daca ai sspus ca ati fost impreuna sigur o sa vrea.big grin depinde daca si lu`i i`a placut de tine:* ...sucCesS! funda?puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmmmmmmthinking zi ce simti pentru el si vezi ce'ti spune
asa a procedat si o prietena de'a mea thinking
si acum acel baiat vorbeste mult mai frumos cu ea si cred ca o cam place
deci.
incearca

| PySsY_6098 a răspuns:

Vb cu el si spune-i ce simpti. poate el te intelege si poate si el are aceeasi sentimente si nu are curaj sati zica eu as vb cu el.asta e parerea mea sper sa te ajut.

| qwertyui5 a răspuns:

Pooi daca simti ceva pentru el ar trebui sa te interesezi daca el te mai place si daca da incearca si vezi cum mergewinking