Ce prietena esti si tu? odata ce ei ii placea de el, tu nu trebuia sa te bagi nici macar in seama cu ala dapoi sa fiti si impreuna? dar tu, nu stii sa-ti apreciezi prieteni
peste cativa ani sa nu ajungi sa furi iubitii prietenelor! Nu e binecere-ti scuze si numai fa asta niciodata.Si bine v-a facut prietena ta tu de ce ai adus-o la Bucresti? sa va bateti joc de ea? si toate astea din vina ta e si normal sa nu te lase ai tai inapoi..adica vine varta cu 100 de masini la poarta cu biata fata... offf.
Complicated story! Prietena ta trebuia sa iti spuna ca il place pe X si se rezolva cred?
Pe parinti trebuie sa ii convigi in primul rand pentru ca e in joc viitorul tau. Acum daca prietena ta vrea sa se impace cu tine ar trebui sa ii ia ceva sa iti recastige increderea dar ar putea incepe prin ai zice lui x ca a fost vina ei, daca ea nu vrea trebuie sa lasi niste timp sa treaca. Poate "x" isi va da seama ca a gresit, dupa un timp va va fi mai usor sa vorbiti, sa o luati de la capat.
Pare greu acum dar cu timpul o sa vezi ca poti merge mai departe si sa treci peste toata problema asta.
Tu esti si proasta! Nu intelegi ca eu cu prietena mea am venit la Bucuresti nu pentru distractie, pentru un viitor mai bun ca puteam s-o las acolo in jegu de la tara ca doar eu am primit-o in familia mea, in casa matusii mele.Si draga mea..mai citeste odata ce am zis..ca eu am intrebat'o pe prietena mea daca are ceva impotriva ca stau cu X si ea a zis clar NU.Ce mai vrei atunci? ce trebuia sa-i fac? S-o pup in cur? Trebuia sa zica direct ca ii place de X si atunci lucrurile stateau altfel..Adica cum frate? Si mai si face ea conversatii dinalea in Word.Da-o ma' dracu de treaba..Auzi frate ca tot vina mea ii.Ea de ce le-a spus parintilor mei ca X ii traficant de droguri si tot felul de aberatii? Asta numesti tu prietenie? ..Auzi frate ca nu stiu sa imi apreciez prietenii, numa eu stiu cat am implorat'o pe mama si pe matusa mea sa o pot lua pe prietena mea cu mine acolo la Bucuresti ca daca nu eram eu, asa zisa mea prietena mergea la un amarat de liceu la care apuca sau venea si ea la Bucuresti si platea chirie de isi saracea parintii! Nu esti aici sa ma judeci.N'am cerut parerea nimanui, am cerut sfaturi. Daca nu esti in stare sa intelegi despre ce e vorba, n'ai decat sa-ti vezi de treaba ta! O zi buna
Incearca sa dai de el si sa ii eplici situatia.Ai grija sa il tii aproape cat timp ii explici.
Cat despre prietena ta, a fost o scorpie(in tot ce ai povestit tu)
Diorrus întreabă: