Buna!
Dah. situatia ta e cam comlicata...
Eo as zice sa incerci sa ti-l scoti din cap pentru ca este varul tau, si deja cred ca un sarut e prea mult. Stiu ca o sa fie extrem de greu dar incearca sa-ll. inlocuiesti poate cu altcineva vara asta, si tocmai e mai bine ca nu-l vezi si nu; ti aminetjty de el!
Asta e parerea meah!
Bafta! :*
In primul rand, in locul tau nici nu m-as gandi sa il sarut, doamne, sunteti veri, VERI, e incest, de ce vrei sa te complici, plus ca o prietenie din copilarie nu merita atata sacrificiu, iti imaginezi macar cum o sa va sara parintii in cap cand o sa afle?
"care din pacate este varul meu, care din pacate este varul meu..." Cred ca asta spune totul.Parerea mea...
@Desire: Deci, suntem veri de al 2-lea, si chiar daca l-as mai saruta odata, nu ar avea de unde sa afle parintii Si nici nu as sta cu el...sau asa. As vrea pur si simplu sa il mai sarut o data...
Pai nu stiu,e cam aiurea pentru ca e varul tau si abtine`te, uita`l mai ales ca pleca depaaarte parerea mea, asa cred ca e mai bine
Eu zic sa va f******i pana obositzi...sa skoata zeama din tine ce conteaza neamu' daca va iubitzi?
Asta se numeste incest, cum se te indragostesti de varul tau? scoate-l din cap cat de repede poti!