Eu cred ca, ar trebui sa inveti sa vorbesti frumos!
Cuvinte ca "wtf" nu au ce cauta in vocabuarul unei fete, nici daca este mai mare decat esti tu, dapai in vocabularul unie fetite ca tine.
Apoi, gramatica ta, lasa de dorit!
"inerveaza" in loc de enerveaza
"uitamdune" si "Filtreaza cu alte fete" in loc de flirteaza... samd.
Pacat, ar fi frumos sa pui mana un pic pe limba romana si gramatica ei, ca-i mai marea rusinea sa scrii atat de rau.
Da, te place, crede-ma stiu ce zic
Daca nu ma crezi intreaba-l daca vine cu tine la un suc
si o sa vezi daca iti raspunde,, Da,, atunci clar vrea sa te cunoasca mai bine
Daca spune nu... Asta e, se mai intampla, dar putine sanse
Ori cum este evident ca te place datorita comportamentului sau asa ca eu zic sa incerci,, Viata e scurta,,
Sti, ai putea sa raspunzi la intrebare / sa dai un sfat, in loc sa stai sa corectezi, de exemplu eu nu scriu cu ă â ț... Pentru ca ar dura prea mult sa stau sa scriu asa.
Si mai gresesc si eu ca mai mananc o litera sau ca pun una in plus si unele cuvinte le mai gresim
La as fi corectato si eu era,, inerveaza,,,,, filtreaza,, nici nu am bagat de seama ca e gresit
Anyway, pierd timpul cu tine
Bye
Am observat la mai multe intrebari ale tale, ca habar nu ai cum se scrie corect anumite cuvinte. Ca pana la urma nu te corecteaza nimeni pentru o caciulita, ci pentru cuvintele incorecte pe care le folosesti.
> sunt total gresite!
Mai straduieste-te daca vrei sa te bage cineva in seama, ca-i tare rau sa fii agramat. Tu nu stapanesti bine limba romana, dar sa "bagi" cuvinte englezesti, ca sa impresionezi.
Asa este, pierzi timpul in loc sa dormi la varsta asta, ca sa cresti mare si sa te dezvolti normal.
Iar maine cand te trezesti, invata sa scrii corect, ca de asta depinde viitorul tau, sa nu ajungi analfabeta.
De ce îi raspunzi asa am vazut ca esti cam frustrata..mai mare îi rusinea ca nu raspunzi nimic sa fie folositor acra la vorba si insulti utilizatorii prin asta dai dovada e imaturitate.
Du-te dati foc frustrato
croissant întreabă: