| MissMarina a întrebat:

Am nevoie de cateva statusuri de nesimtire! big grin Eu sunt buna si calma cu toata lumea, nu sunt suparacioasa, si restul` se supara pe mine din orce, si asta ma cam intristeaza! straight face Vreau sa le arat prin niste statusuri cum sunt ei de fapt happy Nu imi dati tot felul de statusuri, imi puteti da..doar sa nu fie gasite peste totbatting eyelashes Multumesc big grin

16 răspunsuri:
| Niklauss a răspuns:

Si mie mi se intampla din astea destule acela e comportament de 5 ani eu zic sa nu ii mia bagi in seama vreo 1 saptaman si dupa aia vin ei la tine. da ce ei se supara fara motiv si se asteapta ca tot tu sa ii ceri scuze. Sper ca te-am ajuta. Funda?

| MissMarina explică (pentru Niklauss):

Ai perfecta dreptate! Dar nu ai ceva statusuri? De nesimtire, ca sa ii fac sa se simta vinovati, la fel cum m-au facut si pe mine! big grin

| Niklauss a răspuns:

Asta imi zice pe google dar nu cred ca te va ajuta laughing
1.Fii sigur ca tensiunea ta arteriala e sub 140/90mm Hg. Daca presiunea sistolica (primul numar ) este peste 140, intreaba-ti doctorul ce poti sa faci ca sa o cobori. 2. Ia-ti pastilele antihipertensive in fiecare zi. Daca ai nelamuriri intreaba medicul. 3. Incearca sa ai o greutate normala. In cazul in care esti supraponderal sau obez, prezenta acestei greutati in plus creste riscul de hipertensiune. Un mod de a afla daca rebuie sa pierzi din greutate este sa-ti calculezi indicele de masa corporala sau IMC. Daca ai IMC peste rata normala ( 25 sau mai mult ) sau talia ta masoara mai mult de 90 cm (femei )sau 120 cm (barbati) probabil ai depuneri adipoase abdominale excesive si vei beneficia de pe urma slabirii in special daca mai ai si alti factori de risc. Vorbeste cu medicul tau ca sa afli daca ai un risc crescut de hipertensiune arteriala si daca e nevoie sa slabesti. 4. Fa sport. Sa faci cel putin 30 de minute de activitate fizica moderata, ca mersul pe jos, de exemplu, in fiecare zi a saptamanii. Cele 30 de minute pot fi impartite in segmente de cate 10 minute. 5. Alege alimente care contin putina sare si sodiu. O persoana sanatoasa ar trebui sa consume nu mai mult de 2, 4 grame de sodiu pe zi. Asta inseamna 6 grame, adica o lingurita de sare de masa pe zi. Pentru o persoana cu hipertensiune arteriala, medicul va recomanda mai putina sare. 6. Citeste etichetele alimentelor pe care le cumperi. Aproape toate alimentele conservate contin sodiu. De fiecare data cand consumi sau prepari alimente conservate, vezi cat sodiu contine o portie. 7. Noteaza-ti cat sodiu consumi intr-o zi. S-ar putea sa fii surprins de ce cantitate mare de sodiu consumi si vei putea decide ce tip de alimente sa scazi sau sa elimini din dieta. 8. Foloseste condimente si ierburi aromate pentru a condimenta alimentele pe care le prepari acasa. 9. Mananca mai multe fructe, legume, seminte si branzeturi cu continut scazut de grasime. 10. Daca consumi alcool, consuma in cantitati moderate. Pentru barbati, aceasta inseamna mai putin de 360 ml bere, 150 ml vin, 50 ml bauturi tari. Femeile sau persoanele cu greutate mica ar trebui sa consume cantitati mai mici decat acestea.

Mi-e lene sa citesc atata laughing))

| Niklauss a răspuns:

Si eu sunt la fel! laughing vad ca ne asemanam

laughing) Dabatting eyelashes Esti baiat sau fata? big grin

| Niklauss a răspuns (pentru MissMarina):

Baiat. ar tu esti baiat sau fata. frate ce plete lungi ai mai tunde-te laughing glumeam stiu ca esti fata din poza

laughing)))))))) Nu-s eu aia laughing

laughing eu nu va integ pe asta-i care is pun poze cu alti laughing

Na stai ca imi pun poza cu mine laughing daca tot insisti tongue
Dar de unde esti? smug

Napoca, Cluj-Napcoa laughing tu?

Stau-Mare laughing Cati ani ai?batting eyelashes