Buna,ti-am citit povestea si din cate am inteles Ioana nu este o prietena prea buna, deci, dupa parerea mea, nu cred ca ar mai trebui sa faci totul pentru ea atata timp cat ea se poarta asa.Pana la urma o prietenie trebuie sa fie reciproca. Si, cu privire la faptul ca nu prea ai prietene, stai calma ca prieteni ai tot timpul sa iti faci dar adevaratele prietenii se construiesc foarte greu. Sper ca te-aam ajutat
Wow... ce poveste lunga) parerea mea? Mai bine ai incredere intr-un caine decat in prieteni )
Sunt eu singurul care a ramas prost cand am citit am 6 parinti? sper ca nu.
referitor la intrebare. prietenii exista doar pentru copii. din clasa a 8, liceu, se duc prietenii. raman doar cu.rvele cu 2 fete ( fie baieti sau fete). prietenii in ziua de azi inseamna oameni cu care iesi afara cand te plictisesti in casa, ca la greu nu e nici dracu sa te ajute sau macar sa iti fie aproape.
S-a referit ca avea 6 ani si a uitat virgula de acolo: Cand aveam 6 "," parintii mei...
Mi-am dat seama. de aia era si amuzant, pare altecva daca nu citesti calumea
Deci, ce conteaza daca ea e singura prietena din scoala? Important e sa fie PRIETENA. Daca se comporta asa cu tine, nu e nici PRIETENA si in niciun caz BFF. Eu zic sa fiti un fel de prietene mai indepartate. Doar colege. Si eu am avut un "BFF" care tot timpul ma supara, sa fac ce vrea ea si chestii de genu'... Vorbeste cu ea mai rar, iar daca incepe sa faca urat, spune-i adevarul si ignor-o!
Sper ca te-am ajutat! :***
Am uitat să pun virgulă.
Și în plus este și articulat, deci era de înțeles.
andreea12_6966 întreabă:
Diorrus întreabă: