| Julyly2089 a întrebat:

Buna TPU, am nevoie de parerea voastra. Prietenele mele vor foarte mult sa mergem intr-o excursie impreuna la Sibiu timp de 2 nopti. Problema este ca noi suntem la liceu, avem 17-16 ani. Eu am 17, dar parintii mei tot nu prea sunt de acord cu plecari de genul acesta. Mi-au zis ca e in regula daca vreau sa merg in alt oras de dimineata, dar sa ma intorc pana seara acasa. Sunt din Bucuresti si cunosc oameni care au mai mers o zi la mare sau la Brasov, dar s-au intors seara. Mie mi se pare oricum drumul pana la Sibiu destul de lung( aprox 6 ore cu trenul) si nu cred ca noi am face mare lucru timp de 3 zile. Eu le-am zis ca poate mai bine mergem doar asa o zi sa vedem daca ne descurcam si ele au zis ca nu vor si au zis ca daca pe mine nu ma lasa ai mei ele oricum vor merge. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este nici recomandat si nici normal sa plecati fara parinti, fiindca sunteti minore.
Apoi, nu exista cazare pentru minori, fiindca este ilegal sa se inchirieze camere la motel, hotel, pesiunea sau in alta parte, minorilor!
Plecati numai cu acordul si stirea parintilor, dimineata si va intoarce-ti seara!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Că nu e ok la vârsta voastră să plecați așa de nebune și părinții au dreptate

E stupid sa mergi până la Sibiu doar pentru câteva ore.

| Julyly2089 explică (pentru suntserios):

Eu ma gândeam sa mergem undeva mai aproape o zi, prin Sinaia, Bușteni sau Brașov.

| 1onur a răspuns:

Mergeți cu părinți voștri sau luați un adult lângă voi la drum. Sunteți minore încă niște copii Puteți întâmpina multe probleme la drum Doamne Dumnezeule ferește din cauz la mulți "oamenii", care au intenți murdare,... necunoscute. Dacă aveți de gând să mergeți la drum fără un adult lângă voi. Luați-vă niște spray sau ceva de apărare la voi nu știți de unde apare un nenorocit drogat de prin gară pe acolo se leagă de voi să vă ia telefonul sau banii... Luați-vă electro șoc la voi.

✞=❤️✝️

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Daca nu te lasa ai tai nu ai ce sa faci, poti sa vorbesti cu prietenele tale sa stati mai putin sau saa incerci sa ii convingi poate doar pentru o singura noapte!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Julyly2089):

Asta ar fi altceva

| darrio2007 a răspuns:

Si unde va cazati? Nu va primeste nimeni, fiind minore.
Mai bine pe la Sinaia, asa cum spui.
Plecati dimineata si va intoarceti seara la Bucuresti.