| AnnaFills a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de sfaturi, de o luna aprox. vorbesc cu un baiat, el e mai mare ca mine cu 4 ani,lui ii place de mine,el e simpatic,noi vorbim in fiecare seara,si vrea sa-mi demonstreze in fel si chip ca-i place de mine.Mi-a zis "Esti mica, cam mica pentru mine, dar eu voi face ca tot sa fie bine"...Eu as vrea sa incep ceva cu el dar simt ca e prea mare, si in plus nu sint genul care umbla de la discoteci sau sta pina la miezul noptii plimbindu-se, parintii nu-mi dau voi sa am prieten si chiar nu stiu ce sa fac.Si nu pot sa zic ca sint complet indragostita de el, dar nu vreau sa-l renesc sau sa-i vorbesc urit.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Daca parintii nu ti-au dat voie sa ai prieten de la varsta asta (probabil esti destul de mica) sa stii ca nu a fost o decizie pripita. Gandeste-te cum ar fi daca copilul de care ai avut grija ani buni se intalneste cu un strain (cam mare pentru el) si acesta reuseste in cateva luni sa-l duca pe o alta cale?(care nu este neaparat buna). Acum nu spun ca orice baiat care este mai mare decat tine (si iti face o declaratie) iti vrea raul, dar nu este momentul sa te complici. Poate fi cel mai simpatic baiat de pe planeta, si poate avea cele mai bune intentii, dar tu nici macar nu stii cum arata lumea reala, inca esti protejata de familie. Nu ai nevoie de promisiunile lui la varsta asta ("eu voi face ca totul sa fie bine''... atunci sa se duca sa vorbeasca cu parintii tai, daca ei sunt de acord cu posibila voastra relatie atunci chiar a facut ca totul sa fie bine happy ) Spune-i ca nu esti pregatita pentru o relatie, sa te mai astepte (cu siguranta nu va face asta...si nu-l judec), dar macar asa vei vedea ca nu esti singura optiune.

2 răspunsuri:
| AnnaFills explică (pentru AshEldo):

P.S. Am 13 ani.)Da, asta ma gindeam sa fac si eu, mersi mult)

| AshEldo a răspuns (pentru AnnaFills):

Cu placere happy