| YoKo399 a întrebat:

Buna tpu.Am nevoie de un sfat..Eu stau in Germania si vreau sa ma intorc in Romania.Numai ca azi vreau in Romania, maine vreau sa raman aici si tot asa.Ce vrea sa insemne asta? O mare parte din mine vrea sa se duca inapoi, dar alta vrea sa ramana aici.Ce sa fac? Eu vreau in Romania pentru ca nu pot sa stau fara prietenii mei.Si ca nu prea imi place aici..eu urat sa vorbesti alta limba, la scoala sa inveti tot in alta limba, sa dai teste s.a.m.d. Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Cel mai bun sfat funda!

Răspuns Câştigător
| CiubanClaudia a răspuns:

Asa mi se intampla si mie inseamna ca ti e dor de tara ta dar in acelasi timp ai vrea sa ramai cu prieteni din strainatate .....eu te sfatuesc sa, vorbesti cu ai tai si sa vi in Romania pentru o perioada de timp iar dupa sa peci iarasi in Germania ..parerea mea
sper ca ti am fost de ajutor :*

12 răspunsuri:
| pLeX a răspuns:

Inseamna ca nu sti ce vrei...esti indecisa...

pune pe hartie tot ce e pro si ce e contra pentru fiecare tara, apoi analizeaza cu atentie... happy succes in alegere.

| Rares13121999 a răspuns:

Cel mai bine este sa vi in Romania... pentru ca din cate spui tu in Germania nu esti fericita deloc, iar daca te vei intoarce iti vei gasi prietenii si te vei distra.

| Rares13121999 a răspuns:

Cel mai bine este sa vi in Romania... pentru ca din cate spui tu in Germania nu esti fericita deloc, iar daca te vei intoarce iti vei gasi prietenii si te vei distra.

| ZEUL00 a răspuns:

Intoarcete ce mai stai acolo nu-si place vino inapoi fale o surpriza prietenilor tai asa se bucure cand te vei intoarce si creca si tu si ti-a dat raspunsul un copil de 10 ani.

| Akumaki a răspuns:

Asta depinde doar de tine si de ceea ce-ti doresti cu adevarat. Daca in Germania te simti nefericita intoarce-te in Romania desi nu stiu cat de "fericita" vei fi cand vei vedea "mizeria" de aici. Tot ce conteaza este sa te simti tu bine, alaturi de prietenii tai, de familie si de tot ce-ti este tie drag. Ar trebui sa te gandesti bine la asta. Incearca sa-ti faci ca un "scenariu". Imagineaza-ti cum ar fi viata ta aici si compar-o cu cea din Germania. Sunt convinsa ca vei stii ce sa faci. Funda? puppy dog eyes

| Charice a răspuns:

Ramai in Germania crede-ma acolo o sa-ti faci un viitor happy Nu o sa prea vezi un viitor in Romania :*

| YoKo399 explică (pentru ZEUL00):

Eu am vorbit sa ma intorc in Romania, numai ca eu nu am unde sa stau...doar la bunica mea.Acolo as sta cu tatal meu si cu bunica laughing. Doar ca tatal meu nu are de munca.Asta e sigura parte naspa.El e sofer pe duba.

| corina000 a răspuns:

Stai acolo ca te asteapta un viitor frumos, daca vi in Romania nu o sa primesti bani de la prietenii tai.

| Esperança a răspuns:

Decat sa mori de foame in Romania, mai bine stai in Germania!

| YoKo399 explică (pentru Esperança):

Nu stiu daca o sa mor de foame in Romania...

| IonutzWoW a răspuns:

Gandeste-te la toate amintirile tale placute din fiecare tara si alege.

| YoKo399 explică (pentru IonutzWoW):

Pai...amintiri placute din Germania nu prea am..doar ca m-am vazut cu verisoara mea.Din Romania am o groazaa de amintiri placute happy