| Marius22222222222 a întrebat:

Buna TPU! Am nevoie de un sfat serios. Problema e că nu am pofta de mâncare. Am slăbit foarte mult. eu fiind oricum slab de fel. ma trezesc noaptea agitat. plâng și tremur fara motiv/

7 răspunsuri:
| iasminaaa199 a răspuns:

Buna! E posibil ca totul sa fie conectat cu problemele interioare. Încearcă să le rezolvi, să te calmezi, să îți găsești pacea. Nu mai da importanță chestiilor nesemnificative din viața ta. Focuseaza-te pe ceea ce te face fericit. Încearcă pentru început sa mananci mâncarea ta preferata iar treptat sa introduci și altele. Ar trebui sa fie un motiv pentru toate astea. găsește-l iar mai apoi infrunta-l.
Mult succes!

| Freya1 a răspuns:

Exista posibilitatea sa fie doar astenie sau o stare proasta.
Dar dacă ți se pare ca lucurile chiar sunt grave ar fi ok sa ceri părere unui medic.

Sa slăbești și sa nu mai ai pofta de mâncare suna a problema de sănătate fizica.Dar având și stare proasta psihica poate sa fie și pe fond de stres, depresie.Asa ca încearcă sa găsești ce te neliniștește.
Eu una am stări de genul și din cauza vremii ca nu se mai încălzește, nu am activități de multa vreme și mai ales când ma simt singura.

| AdioTPU a răspuns:

Mergi la medicul de familie cat mai urgent. A slabi in greutate brusc nu e un lucru ok, poate ascunde diverse afecțiuni grave.

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medic.El e in masura in care sa te ajute, fiindca nu suna ok. Iti va pune intrebari despre stilul tau de viata si iti va da probabil sa faci si niste analize.

| ania a răspuns:

Povestește Creatorului tot ce simți și citește Psalmii.

| JadeCH a răspuns:

Citeste Biblia si no sa te mai simti asa si o sa scapi si de anturaje.

| Marius22222222222 explică (pentru JadeCH):

????