Si exista si cea de-a 3a categorie: fetele care sunt provocatoare si "sexy" (bune) si fara bluze foarte decoltate sau prea mulate pe corp, si fara machiaj. sunt placuute de majoritatea baietilor dor prin atitudinea lor, prin firea lor atragatoare dar si prin corpul sexy. ei bine, ca sa fii placuta de baieti nu trebuie sa te machiezi pana in dinti sau sa te imbraci ca ultima parasuta. tu trebuie sa faci parte din cea de-a 3a categorie. eu sincera sa fiu fac partea din cea de-a 3a si ma simt bine in pielea mea. baietii in scurt timp se vor plictisi de acele fete din prima categorie si vor fi incantati sa faca cunostinta cu o fata draguta,de treaba,care invata bine/foarte bine. fata care nu e superficiala si care se face placuta mai mult prin felul ei de a fi decat prin tinute extravagante. trebuie sa fim constiente ca nu ne asteptam la prea mult de la baietii de varsta noastra(presupun ca esti adolescenta). cand vei mai crestre vei cunoaste mai mult adevarata valoare a ta si sunt sigura ca vei fi apreciata de multe persoane. mi-a facut placere sa raspund acestei intrebari de bun simt,avand in vedere ca te-ai exprimat cat se poate de decent, neavand ppretentia ca acei baieti pe care sunt sigura ca nu ii consideri extrem de profunzi sa te placa, la fel ca pe celelalte fete, tu cerand doar respectul din partea lor. ei bine, ai respectul din partea mea.
Ramai tu asa cum esti si lasa-i pe ei in pace. daca imi permiti iti zic direct : alea sunt niste curve
Eu sunt baiat care nu 'ma dau la fete'(nu sunt gagicar) si eu sunt convins ca prima categorie este mai bagata in seama pentru ca fetele alea sunt mai usuratice... In concluzie: un baiat de caracter nu cauta fete care schimba baietii ca pe sosete.Continua sa inveti! Cand te vei realiza in meseria spre care optezi nu iti va parea rau!
Hei Nu e neaparat sa devi piti', este sufiecient sa iit schimbi comportamentul, adica sa nu fi asa realista in fata lumi, sa pari nebunatika, de gasca si deala...Infatisarea conteaza, dar nu trebuie sa ti-o schimbi exagerat...este sufiecient putin gloss pe buze, parul putin aranjat, haine modeste si gata!
Multumesc muult!:X Raspunsul tau chiar cred ca o sa ma ajute.
Sigur te va ajuta..trebuie sa recunosc ca la inceput eram si eu ca tine. fetele cu mult tupeu erau bagate in seama mai mult. erau asa-zesele "nebunatice". apoi m-am hotarat sa intru pe sub pielea baietilor in felul in care ti-am explicat mai sus. ei bine e o arta sa te bagi pe sub pielea omului. eu am reusit cu tine si cu multa lume. vezi ce inseamna sa fii de treaba, acea fire bagareata care vrea sa ajute pe toata lumea. se face placuta prin felul ei de a fi. sunt sigura ca dupa ce ai citit sfatul meu te-ai bucurat ca cineva si-a facut timp sa iti asculte problema, si chiar si-a dat interesul sa iti scrie ceva. apoi, dupa ce ai citit sfatul meu l-ai analizat si ai hotarat ca el este cel mai bun, chiar daca era si primul raspuns. pana la urma mi-ai acordat funda pentru care iti multumesc. sa nu te simti jignita pentru ce ti-am spus dar trebuie sa iti deschizi ochii mai mult si sa vezi cum e intr-adevar lumea.
Uite...In in `scoala` la mine Sunt astfel de fete si nu ai vrea sa stii ce fac alea `COOL` si cum le vorbesc baietii pe la spate!~