| adee97 a întrebat:

Am nevoie urgenta de un raspuns.
Sunt reprezentant AVON. Am inteles ca trebuie sa achit comanda la posta. Ce trebuie sa cer acolo? As dori cat mai multe detalii. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| BabyyBllue a răspuns:

Daca esti reprezentanta AVON poti plati si la bancomat Garanti care apartine de ei. Te duci cu banuti la bancomat, iti scrii numarul de reprezentant, scrii suma care trebuie introdusa, numarul de telefon, iar apoi introduci bani, trebuie sa astepti sa iti spuna "Plata a fost efectuata" si sa iei chitantabig grintongue Good Luckbig grin:* Sper ca te-am ajutat big grin

4 răspunsuri:
| Rollwo a răspuns:

Aha. Te intreb si eu ceva: De ce esti reprezentanta AVON daca nu stii ce sa faci? Si cum sa stim noi =)?

| adee97 explică (pentru Rollwo):

In primul rand: nimeni nu se naste invatat. In al doilea rand, stiu ce trebuie sa fac, doar ca liderul meu mi-a spus ca trebuie sa merg la posta, iar alte persoane mi-au spus ca trebuie sa merg la banca. As vrea ceva mai concret. Te deranjeaza intrebarea mea, nu raspunzi. SIMPLU

| adee97 explică (pentru BabyyBllue):

Mersi mult :*

| lariemo a răspuns:

Pai fii atenta cum trebuie sa faci intr-adevar te duci le posta si depozitezi o hartie "scrisoare" pe care sa scrii asa:
numele:cum te cheama pe tine
produsele: ce produse comanzi,

destinatar: reprezentanta AVON!
sper ca te-am ajutat!