| Saw3Danny a întrebat:

am niste complexe in legatura cu prietena mea, deci ea a mai avut in trecut cateva relatii in care a fost inselata de toti fostii, si de o luna si ceva de cand stau cu ea e foarte distanta si totusi imi spune ca ma iubeste si ca ii mai trebuie timp sa ma cunoasca. Credeti ca ar trebui sa ma despart de ea? am impresia ca nu simte nimic fata de mine si ce e ciudat ca se intelege bine cu fostii si imi spune ca nu l-a uitat pe unu din ei si cand o aud ma apuca gelozia si sufar ca prostu. Deci ce credeti despre asta?

Răspuns Câştigător
| Cosmotel a răspuns:

Mi se pare o prostie sa stea cu tine si sa vorbeasca de fostii, plus ca mai spune si ca nu l-a uitat pe unul dintre ei, deci mai are sentimente pentru el. las-o cu fostii ei.

4 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Daca esti "inteligent"te desparti de ea, daca vrei sa ii fii alaturi nu te desparte, intelege-o ca a trecut prin multe relatii si acum poate se gandeste ca si tu o sa faci la fel, fa-o sa inteleaga sa aiba incredere in tine ca esti diferit de ceilalti.

| Saw3Danny explică (pentru Cosmotel):

Cam ai dreptate Cosmotel

| Cosmotel a răspuns (pentru Saw3Danny):

Na, nu putem fi subiectivi, tu stii cel mai bine ce simti pentru ea si daca merita. dar asa din exterior, cam asa se prezinta situatia din pacate. bafta!

| Saw3Danny explică (pentru Cosmotel):

Da cred ca o sa ii mai dau o sansa pentru ca pare genul de fata cuminte si nu cred ca m-ar insela. Totusi ea a facut primul pas.