Reclamatie la politie. plus sa intre si el un pic la parnaie pentru corupere de minori
Doamne ce nesimtit:l, spune-i la fata aia idioata: nu vezi ca sunt timid cum sa te pipai, nici nu m-aș atinge de fundu tau mare* sau cum il are ea*, nu neaparat ca sa pari nesimtit zic asta, ci ca sa ii dai o convingere ca iti este silă de ea si ca nu ai atinge-o. O sa creada, dar spune-i-o cumva pe ocolite ca sa nu para asa urat. Spune-i la diriginta si la prietenul tau sa iti faca curaj. Si parintilor ar trebui sa le spui. Ce idioti...
De ce sa te bata iar? Oricum daca te-a batut inseamna ca nu te mai cauta, spune-i macar la fufa aia ca sa stie si sa regrete proasta dracului ce ma enerveaza** spune-i macar : vezi ca nu eu te-am pipait, alta data nu mai judeca dupa auzite.
Daca te-a invinetit (sau mai rau) fa plangere la politie, se va rezolva. Oricum nu stiu de ce nu te crede nimeni, daca esti retras, de regula nu da lumea vina pe tine...
Yay, ai mancat bataie -_-. Naspa, cel mai bine e sa mergi la politie, nu ii strica putina inchisoare la dobitocul ala.
misauratcuviata întreabă: