| MissBimbo a întrebat:

Am o adevarata serie de intrebari pentru voi :-s...
In primul rand. Voi credeti in relatii la distanta? Si ma refer la o relatie in care cei doi nu s-au vazut niciodata. happy Decat la web si au vorbit la telefon foarte mult. Daca creedeti as vrea sa ma ma ascultati in continuare. : Imi place un baiat care sta departe de mine, nu ne-am vazut si chiar aceasta chestia ne-a si despartit. Faptul ca nu ne putem vedea decat in vara, iar el simtea nevoia de afectiune si nu mai putea astepta. Mentionez ca sunt mai mare decat el. Am 22 aproape 23 de ani. happy Iar el are 17 :-s. Nu am probleme cu aceasta diferenta de varsta, pentru ca eu ma modelez dupa persoana iubita mereu. Sa continuam. Dupa despartirea noastra a spus ca intre noi nu a fost nimic, desi mi-a spus ca ma iubeste si multe cuvinte frumoase. Nu stiu ce sa mai cred pentru ca el acum are o noua relatie. Ce sa creed? Ca el m-a mintit si nu m-a iubit sau ca o face doar pentru a umple golul si faptul ca nu sunt eu acolo?

13 răspunsuri:
| girl00 a răspuns:

Buna happy incep prin a spune ca iubirea nu are varstalove struck o relatie la distanta tine daca e bazata pe sentimente adevarate si puternice o:3..la ceea ce ai zis ca nu v-ati vazut decat la web..hmm nu cred ca rezista sad cat despre el e minut si cred ca nici asa 'copt' la minte e ca tinehee hee ma refer ca tu esti mai mare si gandesti altfelhappy nu dispera..baieti suntbatting eyelashes ai grija de tine!^^

| MissBimbo explică (pentru girl00):

Multumesc! Si mai am o intrebare thinking Nu stiu de ce pur si simplu cand vad poze cu el si noua sa iubita incep sa plang. imi aduc aminte de toate cuvintele frumoase pe care mi le spunea si nu inteleg de ce nu pot sa-l uit sad. Trec printr-o perioada super grea. Mama mea este in spital, iar el a fost singurul care m-a facut cat de cat sa uit. Ce sa fac? Crezi ca mai tine la mine si ca a facut asta doar ca sa ma uite, sau? sad

| girl00 a răspuns (pentru MissBimbo):

Nu fi trista draga love struck pai ai incercat sa vorbesti serios cu el? sa-i spui ca vrei sa fii cu el, ca ai sentimente si ca ti-e greu fara el? eu sunt alaturi de tine cu un gand bunhappy nu fi trista te rog happy

Pai el stie ce simt pentru el. Am facut anumite gesturi care sa-l convinga ca-l iubesc, cum ar fi. am plans cand am vb cu el la telefon. i-am scris poezi. Dar el vrea sa ma uite, cred... Desi verisorul sau a spus ca desi pare indiferent cu mine nu e, si luni baiatul de care imi place mi-a spus ca m-a visat;-s desi e cu aceea fata impreuna happy

Pfff ..nu stiu ce sa zic :-s eu zic sa-l uiti si sa-ti gasesti un baiat matur ca sa te faca cu adevarat fericita ^-^

Deasta am si apelat la TPU, pentru ca nu pot uita. Si cum nu prea exista nu poot, decat nu vreau. e clar ca nu vreau sa-l uit. desi orgoliul ma tine legata de maini doar ca sa nu ii scriu. sad imi e foarte greu pentru ca ti-am spus ca nici starea mamei mele de sanatate nu e una favorabila, daca te rog lasa-mi intr-un mesaj privat idul tau de mess sa mai vbwinking

| mikky190 a răspuns:

Crede-ma! relatiile la distanta nu dureaza mult! bafta cu alte relatii oricum!

| DAC a răspuns:

Ok, poate iubirea nu are varsta, dar nu cred ca in cazul asta se aplica.
Ce iubire e aia, daca nu v-ati vazut niciodata?
Revin-o pe pamant, relatiile la distanta poate tin, dar cand au si ceva baza sub ele, ca increderea si recunostinta. Da pai e normal ca el sa sara la alta tipa cand nici nu te-a vazut. Nu poti trai asa, la un moment dat ai nevoie ca persoana respectiva sa fie langa tine.
Desi el e mai mic, a realizat ca nu merge asa usor. Eu nu spun sa renunti, dar nu poti trai o vesnicie prin calculator/ telefon, cum spui tu.
Tu acum esti bulversata doar pentru ca te-ai atasat de el, nicidecum pentru ca ai sentimente. Ar trebui sa iei exemplul lui!

Buna..nu-ti pot trimite mesaj pentru a-ti lasa id-ul..imi scrie asa [Statusul de membru junior nu permite trimiterea de mesaje acestui utilizator.] lasa-mi-l tu daca potihappy

| daηă a răspuns:

Nu cred în relațiile la distanță.
Probabil te-a mințit.

Lesandrutza@yahoo.com happy

| MissBimbo explică (pentru DAC):

Multumesc pentru raspuns, si chiar sunt bulversata, pentru ca si dupa ce nu mai eram impreuna mi-a spus,, nebunici'' si mi-a spus ca m-a visat etc. si ca tine la mine si ca vrea sa ma stie bine.

| MissBimbo explică (pentru mikky190):

Multumesc! happy