| malina921 a întrebat:

am o intreabare care necesita raspuns imediat, mai ales din partea baietilor! deci : acus urmeaza majoratul prietenului meu si nu prea stiu ce sa-i iau...mda. nu-i frumos. dar chiar nu stiu! si m-am gandit ca ar fi dragut( chiar daca pare ciudat) sa-i iau un cutit de vanatoare si sa-l gravez. ce-i drept cutitul arata super:angry pana si mie imi place). dar nu stiu daca e tocmai ok. ce ziceti!?

7 răspunsuri:
| Manu_Manuel_1989 a răspuns:

Am sa fiu sincer si am sa iti zic ca mie personal nu cred ca mi.ar place prea mult un asemenea cadou.ii poti face unul mai frumos cu siguranta.dac ii plac armele albe probabil va fi ok happybafta

| KlinikWind99 a răspuns:

Pai mie mi ar plăcea ideea, dar in locul tau m as gândi sa i iau ceva care stiu sigur ca i va plăcea. Adica, daca el are vreo pasiune, pentru mașini, de exemplu, ai putea...sa i iei ceva legat de mașini, sau daca face vreun sport, cum ar fi fotbalul, poți sa ii iei o pereche de ghete de fotbal. Sper ca te am ajutat ai ca ai înțeles ce am vrut sa spunbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Măi, nu știu ce să mai cred.
Văd atâtea întrebări zilnic în care nu știți ce să luați prietenilor, prietenului... dar cum credeți că îl cunoaștem noi ca să știm ce să îi placă?
Trebuie să îl cunoști mai bine decât noi.
În locul tău i-aș lua ceva care îi place sau ceva de care știu că are nevoie.
Dacă el e pasionat de vânătoare, nu ai decât.
Dacă îi place o anumită trupă, caut un tricou cu aceea, de exemplu. Dar nu se pune, că acum e majorat, deci aș băga ceva mai scump.

Nu te teme, un amic de-al nostru i-a făcut cadou uneia un dildo. Fără glumă.

| malina921 explică (pentru Manu_Manuel_1989):

Merci!

| malina921 explică (pentru anonim_4396):

E doar o intrebare, dar ai dreptate...merci!

| malina921 explică (pentru KlinikWind99):

Am inteles! merci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru malina921):

Cu plăcere, sper că nu ai luat-o ca pe o critică, neavând intenția asta.